Млинці з сирною начинкою і червоною рибою
Завдяки таким рецептом ви легко створите святкову закуску, від якої будуть у захваті всі гості. Вони обов’язково запитають у вас спосіб приготування смачної страви.
Інгредієнти:
- 280 г борошна;
- 200 мл молока;
- 200 мл гарячої води;
- 2 ст. л соняшникової олії;
- Щіпка солі;
- 3 ч. л цукру;
- 2 яйця.
Для начинки:
- 250 г сиру;
- 200 г слабосоленої червоної риби.
Приготування:
- У миску вливаємо молоко і гарячу воду;
- Додаємо цукор, сіль, яйця і ретельно розмішуємо кухонним віночком;
- Частинами всипаємо борошно, яку заздалегідь просіваємо, і продовжуємо перемішувати;
- Вливаємо олію і розмішуємо;
- Нагріваємо сковороду і готуємо млинці звичним способом;
- Ретельно розминаємо сир за допомогою вилки;
- Рибу знімаємо зі шкірки. Нарізаємо на тонкі довгі смужки;
- На край готового млинця викладаємо червону рибу, а зверху сир;
- Загортаємо в рулет і прибираємо в холодильник, мінімум на одну годину.
Потім розрізаємо трубочки навскіс навпіл. Подаємо в якості самостійної закуски.