Рецепт приготування горохової каші з гарбузом в каструлі
Таке блюдо неймовірно корисне. У ньому містяться мікроелементи, вітаміни, а також антиоксиданти, які уповільнюють процес старіння. Тому включайте в своє меню смачне пюре.
Інгредієнти:
- 2 склянки гороху;
- 250 г гарбуза;
- Вершкове масло;
- 2 ст. л сметани;
- Сіль і лавровий лист.
Приготування:
- Горох ретельно промиваємо і замочуємо на ніч;
- Вранці відварюємо протягом 1,5 години на помірному вогні, періодично помішуючи;
- Тим часом, гарбуз очищаємо, нарізаємо її на шматочки і перекладаємо в окрему каструлю. Заливаємо водою і варимо близько півгодини;
- Горохову кашу підсолюємо, додаємо до неї гарбуз, лавровий лист і перемішуємо. Готуємо протягом 15 хвилин на повільному вогні;
- За кілька хвилин до готовності додаємо шматочок вершкового масла і сметани. Витягаємо лавровий лист;
- За допомогою блендера доводимо до однорідної консистенції.
Пюре подаємо до столу в гарячому вигляді. Приємного апетиту!