Рецепт горохової каші з грибами
Якщо ви любите гриби, то вам сподобається наступний спосіб приготування. Блюдо виходить ситним, смачним і дуже ароматним. Порадуйте свою сім’ю корисної кашею.
Інгредієнти:
- 1 склянка гороху;
- 200 г грибів;
- 2 склянки води;
- 1 головка цибулі;
- 50 мл соняшникової олії;
- Зелень;
- Часник;
- Мелений перець;
- Харчова сіль;
- Спеції.
Приготування:
- Горох потрібно обов’язково промити в декількох водах. Потім замочуємо на ніч;
- Після чого перекладаємо в каструлю і заливаємо водою. Після закипання знімаємо пінку і варимо на повільному вогні;
- Тим часом на сковороді обсмажуємо цибулю до золотистого кольору;
- Печериці нарізаємо тонкими пластинами, відправляємо до цибулі і готуємо до випаровування вологи. В кінці солимо, перчимо і додаємо подрібнений часник;
- Обсмажені продукти додаємо у готову кашу, розмішуємо і знімаємо з плити. Накриваємо кришкою і залишаємо настоюватися на 30 хвилин.
При бажанні в блюдо додаємо спеції і зелень. Приємного апетиту!
Тепер ви знаєте кілька варіантів приготування смачної і корисної каші з гороху. Якщо ви знаєте якісь нюанси, то можете поділитися ними у коментарях.