Горохова каша — 13 покрокових рецептів приготування

Рецепт горохової каші з грибами

Якщо ви любите гриби, то вам сподобається наступний спосіб приготування. Блюдо виходить ситним, смачним і дуже ароматним. Порадуйте свою сім’ю корисної кашею.

Інгредієнти:

  • 1 склянка гороху;
  • 200 г грибів;
  • 2 склянки води;
  • 1 головка цибулі;
  • 50 мл соняшникової олії;
  • Зелень;
  • Часник;
  • Мелений перець;
  • Харчова сіль;
  • Спеції.

Приготування:

 

  • Горох потрібно обов’язково промити в декількох водах. Потім замочуємо на ніч;
  • Після чого перекладаємо в каструлю і заливаємо водою. Після закипання знімаємо пінку і варимо на повільному вогні;
  • Тим часом на сковороді обсмажуємо цибулю до золотистого кольору;
  • Печериці нарізаємо тонкими пластинами, відправляємо до цибулі і готуємо до випаровування вологи. В кінці солимо, перчимо і додаємо подрібнений часник;
  • Обсмажені продукти додаємо у готову кашу, розмішуємо і знімаємо з плити. Накриваємо кришкою і залишаємо настоюватися на 30 хвилин.
Цікаве:  Рецепт млинців з сиром і шинкою

 

При бажанні в блюдо додаємо спеції і зелень. Приємного апетиту!

Тепер ви знаєте кілька варіантів приготування смачної і корисної каші з гороху. Якщо ви знаєте якісь нюанси, то можете поділитися ними у коментарях.