Млинці з м’ясом — 10 смачних покрокових рецептів

Рецепт млинців з м’ясом, грибами і сиром

У цю добірку не можна було не включити ще один спосіб приготування чудової закуски. Ми будемо запікати страву в духовці. Для цього знадобиться всього кілька хвилин.

Інгредієнти:

  • 600 г борошна;
  • 500 мл молока;
  • 3 яйця;
  • 50 мл рослинного масла без запаху;
  • 2 ч. л цукрового піску;
  • 1 ч. л харчової солі.

Для начинки:

  • 500 г фаршу;
  • 300 г грибів;
  • 100 г твердого сиру;
  • 2 цибулини;
  • 30 г сметани.

Приготування:

 

  • У миску з просіяним борошном, додаємо сіль, цукор, соняшникова олія, сирі яйця і ретельно перемішуємо, поступово додаючи молоко кімнатної температури;
  • У розігріту сковороду наливаємо тісто і смажимо млинці з двох сторін;
  • Ріпчасту цибулю очищаємо від лушпиння, нарізаємо кубиками. Обсмажуємо на сковороді з маслом близько двох хвилин;
  • Потім додаємо шампіньйони, нарізані тонкими пластинами. Солимо, перчимо й перемішуємо. Готуємо близько 5 хвилин;
  • Викладаємо фарш, перчимо і солимо, ретельно перемішуємо. Тушкуємо 10-15 хвилин. За 5 хвилин до готовності додаємо шматочок вершкового масла;
  • Фаршируємо млинці і викладаємо їх у форму для запікання, змащену олією. Поливаємо сметаною і посипаємо тертим сиром;
  • Відправляємо на 15 хвилин у духовку (200 градусів) до утворення золотистої скоринки.
Цікаве:  Фаршировані яйця на святковий стіл: 13 покрокових рецептів швидкого приготування

 

Таке блюдо нікого не залишить байдужим. Приємного апетиту!

Я підібрав найбільш поширені та смачні рецепти приготування фаршированих млинців. Тепер ви можете урізноманітнити меню на тиждень масляної.