Рецепт млинців з м’ясом, грибами і сиром
У цю добірку не можна було не включити ще один спосіб приготування чудової закуски. Ми будемо запікати страву в духовці. Для цього знадобиться всього кілька хвилин.
Інгредієнти:
- 600 г борошна;
- 500 мл молока;
- 3 яйця;
- 50 мл рослинного масла без запаху;
- 2 ч. л цукрового піску;
- 1 ч. л харчової солі.
Для начинки:
- 500 г фаршу;
- 300 г грибів;
- 100 г твердого сиру;
- 2 цибулини;
- 30 г сметани.
Приготування:
- У миску з просіяним борошном, додаємо сіль, цукор, соняшникова олія, сирі яйця і ретельно перемішуємо, поступово додаючи молоко кімнатної температури;
- У розігріту сковороду наливаємо тісто і смажимо млинці з двох сторін;
- Ріпчасту цибулю очищаємо від лушпиння, нарізаємо кубиками. Обсмажуємо на сковороді з маслом близько двох хвилин;
- Потім додаємо шампіньйони, нарізані тонкими пластинами. Солимо, перчимо й перемішуємо. Готуємо близько 5 хвилин;
- Викладаємо фарш, перчимо і солимо, ретельно перемішуємо. Тушкуємо 10-15 хвилин. За 5 хвилин до готовності додаємо шматочок вершкового масла;
- Фаршируємо млинці і викладаємо їх у форму для запікання, змащену олією. Поливаємо сметаною і посипаємо тертим сиром;
- Відправляємо на 15 хвилин у духовку (200 градусів) до утворення золотистої скоринки.
Таке блюдо нікого не залишить байдужим. Приємного апетиту!
Я підібрав найбільш поширені та смачні рецепти приготування фаршированих млинців. Тепер ви можете урізноманітнити меню на тиждень масляної.