Рецепт млинців на кефірі з м’ясом
Швидкий спосіб приготування чудового блюда до масниці. Нічого складного в цьому немає, тому навіть недосвідчена господиня за кілька хвилин зробить таку закуску.
Інгредієнти:
- 1 л кефіру;
- 500 мл молока;
- 700 р борошна;
- 6 яєць;
- 1 ч. л соди;
- ½ Ст. л харчової солі;
- 3 ст. л цукрового піску;
- Рослинна олія;
- 1 кг м’ясного фаршу;
- ½ Головки часнику;
- 450 г ріпчастої цибулі;
- Чорний мелений перець.
Приготування:
- У ємність відправляємо сирі яйця, цукор з сіллю. Збиваємо кухонним віночком або міксером;
- Вливаємо кефір і молоко кімнатної температури, добре розмішуємо;
- Додаємо 100 мл соняшникової олії і ще раз перемішуємо;
- Частинами всипаємо борошно. Замішуємо тісто до зникнення грудочок. Відкладаємо в сторону на декілька хвилин;
- Тим часом на сковороді з маслом обсмажуємо цибулю до золотистого кольору;
- Фарш змішуємо з пресованим часником і відправляємо до цибулі. Зменшуємо вогонь, і регулярно помішуючи, обсмажуємо до готовності. В кінці підсолюємо і перчимо, після чого знімаємо з плити;
- Соду додаємо в тісто за 5 хвилин до випічки;
- Добре прогріваємо сковороду, змащуємо її маслом або шматочком сала;
- Рівномірно розподіляємо тісто по поверхні і обсмажуємо млинці з двох сторін на середньому вогні;
- На готовий млинець викладаємо начинку і загортаємо конвертиком або будь-яким іншим способом.
Таким чином, фаршируємо інші млинці. Краще подавати до столу зі сметаною. Приємного апетиту!