Млинці з м’ясом — 10 смачних покрокових рецептів

Рецепт млинців на кефірі з м’ясом

Швидкий спосіб приготування чудового блюда до масниці. Нічого складного в цьому немає, тому навіть недосвідчена господиня за кілька хвилин зробить таку закуску.

Інгредієнти:

  • 1 л кефіру;
  • 500 мл молока;
  • 700 р борошна;
  • 6 яєць;
  • 1 ч. л соди;
  • ½ Ст. л харчової солі;
  • 3 ст. л цукрового піску;
  • Рослинна олія;
  • 1 кг м’ясного фаршу;
  • ½ Головки часнику;
  • 450 г ріпчастої цибулі;
  • Чорний мелений перець.

Приготування:

 

  • У ємність відправляємо сирі яйця, цукор з сіллю. Збиваємо кухонним віночком або міксером;
  • Вливаємо кефір і молоко кімнатної температури, добре розмішуємо;
  • Додаємо 100 мл соняшникової олії і ще раз перемішуємо;
  • Частинами всипаємо борошно. Замішуємо тісто до зникнення грудочок. Відкладаємо в сторону на декілька хвилин;
  • Тим часом на сковороді з маслом обсмажуємо цибулю до золотистого кольору;
  • Фарш змішуємо з пресованим часником і відправляємо до цибулі. Зменшуємо вогонь, і регулярно помішуючи, обсмажуємо до готовності. В кінці підсолюємо і перчимо, після чого знімаємо з плити;
  • Соду додаємо в тісто за 5 хвилин до випічки;
  • Добре прогріваємо сковороду, змащуємо її маслом або шматочком сала;
  • Рівномірно розподіляємо тісто по поверхні і обсмажуємо млинці з двох сторін на середньому вогні;
  • На готовий млинець викладаємо начинку і загортаємо конвертиком або будь-яким іншим способом.
Цікаве:  Печінковий торт з курячої печінки (8 покрокових рецептів)

 

Таким чином, фаршируємо інші млинці. Краще подавати до столу зі сметаною. Приємного апетиту!