Рецепт млинців з відварною м’ясом
Існує безліч варіантів начинок для закуски. Я пропоную вам безпрограшний метод приготування. Страва виходить не тільки ситним, але і смачним. Крім того, можна зробити про запас і зберігати в морозилці.
Інгредієнти:
- 500 мл молока;
- 250 г борошна;
- 2 яйця;
- 100 мл соняшникової олії;
- 30 г цукрового піску;
- 2 яйця;
- 400 г відварне м’ясо;
- 1 морква;
- 2 головки цибулі;
- 80 г вершкового масла;
- Чорний мелений перець і сіль за вподобанням.
Приготування:
- Цибулю дрібно нарізаємо і відправляємо в сковороду з олією. Залишаємо на повільному вогні;
- Додаємо терту моркву, розмішуємо і обсмажуємо на слабкому вогні протягом 10 хвилин;
- Тим часом відварне м’ясо пропускаємо через м’ясорубку;
- Відправляємо до овочів, солимо, перчимо і розмішуємо. На повільному вогні готуємо близько 5 хвилин. Потім знімаємо з плити і залишаємо до повного охолодження;
- Для приготування тіста в миску розбиваємо яйця, підсолюємо, всипаємо цукор і збиваємо;
- По черзі частинами додаємо просіяне борошно і молоко. Замішуємо тісто, щоб не залишилося грудочок;
- В останню чергу вливаємо олію і ще раз розмішуємо;
- Обсмажуємо млинці звичним способом;
- На готовий млинець викладаємо м’ясну начинку і загортаємо в трубочку.
Перекладаємо на тарілку і подаємо до столу. Приємного апетиту!