Млинці з м’ясом — 10 смачних покрокових рецептів

Рецепт млинців з відварною м’ясом

Існує безліч варіантів начинок для закуски. Я пропоную вам безпрограшний метод приготування. Страва виходить не тільки ситним, але і смачним. Крім того, можна зробити про запас і зберігати в морозилці.

Інгредієнти:

  • 500 мл молока;
  • 250 г борошна;
  • 2 яйця;
  • 100 мл соняшникової олії;
  • 30 г цукрового піску;
  • 2 яйця;
  • 400 г відварне м’ясо;
  • 1 морква;
  • 2 головки цибулі;
  • 80 г вершкового масла;
  • Чорний мелений перець і сіль за вподобанням.

Приготування:

 

  • Цибулю дрібно нарізаємо і відправляємо в сковороду з олією. Залишаємо на повільному вогні;
  • Додаємо терту моркву, розмішуємо і обсмажуємо на слабкому вогні протягом 10 хвилин;
  • Тим часом відварне м’ясо пропускаємо через м’ясорубку;
  • Відправляємо до овочів, солимо, перчимо і розмішуємо. На повільному вогні готуємо близько 5 хвилин. Потім знімаємо з плити і залишаємо до повного охолодження;
  • Для приготування тіста в миску розбиваємо яйця, підсолюємо, всипаємо цукор і збиваємо;
  • По черзі частинами додаємо просіяне борошно і молоко. Замішуємо тісто, щоб не залишилося грудочок;
  • В останню чергу вливаємо олію і ще раз розмішуємо;
  • Обсмажуємо млинці звичним способом;
  • На готовий млинець викладаємо м’ясну начинку і загортаємо в трубочку.
Цікаве:  М'ясо по-французьки в духовці з свинини

 

Перекладаємо на тарілку і подаємо до столу. Приємного апетиту!