Млинці з м’ясом — 10 смачних покрокових рецептів

Млинці з м’ясом, рисом і яйцем

Ще один цікавий варіант смачної начинки для закуски. Процес приготування настільки простий, що навіть діти зможуть зробити такі млинці для всієї родини.

Інгредієнти:

  • 250 мл молока;
  • 350 мл окропу;
  • 1,5 склянки борошна;
  • 2 яйця;
  • 2 ст. л цукрового піску;
  • ½ Ч. л харчової солі;
  • 3 ст. л соняшникової олії.

Для начинки:

  • 300 г м’яса;
  • 200 г курячого філе;
  • ½ Склянки вареного рису;
  • 1 морквина;
  • 2 головки цибулі;
  • 2 варених яйця;
  • Мелений чорний перець;
  • Сіль;
  • Рослинне масло.

Приготування:

 

  • У миску розбиваємо яйця, додаємо цукор, сіль, молоко і масло. Перемішуємо до утворення однорідної маси;
  • Всипаємо просіяне борошно і замішуємо тісто до зникнення грудок;
  • Вливаємо окріп, добре розмішуємо. Залишаємо суміш на 15-20 хвилин;
  • Добре прогріваємо сковороду змащуємо салом і обсмажуємо млинці з двох сторін;
  • Заздалегідь відварюємо м’ясо в підсоленій воді. Пропускаємо через м’ясорубку разом з 1 головкою цибулі і морквою;
  • Також потрібно попередньо відварити яйця та рис;
  • Подрібнюємо цибулю і обсмажуємо до золотистого кольору;
  • В окремій ємності змішуємо фарш, нарізані яйця, обсмажену цибулю і рис. Трохи підсолюємо, перчимо і добре розмішуємо;
  • Начинку викладаємо на готові млинці і звертаємо в трубочку;
  • Фаршировану закуску обсмажуємо на сковороді.
Цікаве:  Цукати з апельсинових кірок: швидкі рецепти приготування в домашніх умовах

 

Дуже смачне і ситне блюдо готове. Його готують на кожен день або до святкового столу.