Млинці з м’ясом, рисом і яйцем
Ще один цікавий варіант смачної начинки для закуски. Процес приготування настільки простий, що навіть діти зможуть зробити такі млинці для всієї родини.
Інгредієнти:
- 250 мл молока;
- 350 мл окропу;
- 1,5 склянки борошна;
- 2 яйця;
- 2 ст. л цукрового піску;
- ½ Ч. л харчової солі;
- 3 ст. л соняшникової олії.
Для начинки:
- 300 г м’яса;
- 200 г курячого філе;
- ½ Склянки вареного рису;
- 1 морквина;
- 2 головки цибулі;
- 2 варених яйця;
- Мелений чорний перець;
- Сіль;
- Рослинне масло.
Приготування:
- У миску розбиваємо яйця, додаємо цукор, сіль, молоко і масло. Перемішуємо до утворення однорідної маси;
- Всипаємо просіяне борошно і замішуємо тісто до зникнення грудок;
- Вливаємо окріп, добре розмішуємо. Залишаємо суміш на 15-20 хвилин;
- Добре прогріваємо сковороду змащуємо салом і обсмажуємо млинці з двох сторін;
- Заздалегідь відварюємо м’ясо в підсоленій воді. Пропускаємо через м’ясорубку разом з 1 головкою цибулі і морквою;
- Також потрібно попередньо відварити яйця та рис;
- Подрібнюємо цибулю і обсмажуємо до золотистого кольору;
- В окремій ємності змішуємо фарш, нарізані яйця, обсмажену цибулю і рис. Трохи підсолюємо, перчимо і добре розмішуємо;
- Начинку викладаємо на готові млинці і звертаємо в трубочку;
- Фаршировану закуску обсмажуємо на сковороді.
Дуже смачне і ситне блюдо готове. Його готують на кожен день або до святкового столу.