Смачні млинці з м’ясом і яйцем
Таку закуску можна заготовити заздалегідь і зберігати її в морозилці. Блюдо виходить ситним. Також в ньому міститься велика кількість білка, тому сподобається чоловікам.
Інгредієнти:
- 500 мл молока;
- 180 г борошна;
- 2 яйця;
- 2 ч. л цукру;
- ½ Ч. л солі;
- 2 ст. л рослинного масла.
Для начинки:
- 300 р вареного м’яса;
- 5 яєць;
- 1 морква;
- Сіль;
- Соняшникова олія.
Приготування:
- Розігріту сковороду змащуємо масло й обсмажуємо в ньому подрібнену цибулю з тертою морквою;
- Відварені яйця натираємо на середній тертці;
- Варене м’ясо нарізаємо на дрібні шматочки або поділяємо на волокна;
- Тепер займемося тестом. У миску відправляємо всі необхідні інгредієнти і ретельно перемішуємо міксером;
- Обсмажені овочі змішуємо з яйцями, м’ясом, сіллю і меленим перцем;
- Розпечену сковороду змащуємо невеликою кількістю масла і злегка обсмажуємо млинці, тобто до напівготовності;
- У центр млинця викладаємо начинку, складаємо конвертиком і злегка приминаем.
Перед подачею закуску просто обсмажуємо на сковороді з маслом. Приємного апетиту!