Млинці з м’ясом — 10 смачних покрокових рецептів

Покроковий рецепт млинців з м’ясом і рисом в духовці

Пропоную вам цікавий варіант приготування смачної закуски до масниці. Фаршировані млинчики ми будемо не обсмажувати на сковороді, а запікати в духовці.

Інгредієнти:

  • 500 мл молока;
  • 500 мл води;
  • 2 склянки борошна;
  • ½ Ч. л солі;
  • 4 яйця;
  • Рослинне масло.

Для начинки:

  • 500 г вареного м’яса;
  • 1,5 склянки відвареного рису;
  • 1 головка цибулі;
  • 4 ст. л бульйону;
  • 1 ст. л рослинного масла;
  • Сіль і перець за смаком.

Приготування:

 

  • На середньому вогні обсмажуємо подрібнену цибулю близько 10 хвилин, періодично помішуючи;
  • Варене м’ясо пропускаємо через м’ясорубку;
  • В окремій ємності змішуємо обсмажену цибулю, фарш, варений рис, сіль, перець і трохи бульйону;
  • Збиваємо яйця з сіллю;
  • Всипаємо борошно, вливаємо молоко кімнатної температури і на максимальній швидкості замішуємо тісто міксером;
  • Добре розігріту сковороду змащуємо маслом. Виливаємо на неї тісто і рівномірно розподіляємо. Коли краї підрум’яняться, то перевертаємо млинець і обсмажуємо його з іншого боку;
  • На готовий млинець викладаємо начинку і загортаємо конвертиком;
  • Фаршировану закуску відправляємо на деко, змащене маслом, відправляємо на 15 хвилин у духовку (180 градусів).
Цікаве:  Шоколадний фондан з рідким центром: 7 покрокових рецептів приготування в домашніх умовах

 

Готову страву подаємо в гарячому або холодному вигляді. Приємного апетиту!