Покроковий рецепт млинців з м’ясом і рисом в духовці
Пропоную вам цікавий варіант приготування смачної закуски до масниці. Фаршировані млинчики ми будемо не обсмажувати на сковороді, а запікати в духовці.
Інгредієнти:
- 500 мл молока;
- 500 мл води;
- 2 склянки борошна;
- ½ Ч. л солі;
- 4 яйця;
- Рослинне масло.
Для начинки:
- 500 г вареного м’яса;
- 1,5 склянки відвареного рису;
- 1 головка цибулі;
- 4 ст. л бульйону;
- 1 ст. л рослинного масла;
- Сіль і перець за смаком.
Приготування:
- На середньому вогні обсмажуємо подрібнену цибулю близько 10 хвилин, періодично помішуючи;
- Варене м’ясо пропускаємо через м’ясорубку;
- В окремій ємності змішуємо обсмажену цибулю, фарш, варений рис, сіль, перець і трохи бульйону;
- Збиваємо яйця з сіллю;
- Всипаємо борошно, вливаємо молоко кімнатної температури і на максимальній швидкості замішуємо тісто міксером;
- Добре розігріту сковороду змащуємо маслом. Виливаємо на неї тісто і рівномірно розподіляємо. Коли краї підрум’яняться, то перевертаємо млинець і обсмажуємо його з іншого боку;
- На готовий млинець викладаємо начинку і загортаємо конвертиком;
- Фаршировану закуску відправляємо на деко, змащене маслом, відправляємо на 15 хвилин у духовку (180 градусів).
Готову страву подаємо в гарячому або холодному вигляді. Приємного апетиту!