Покроковий рецепт тонких млинців з м’ясом
У домашніх умовах легко зробити смачну закуску з найтонших і ніжних млинчиків з ситної начинкою. Вам сподобається таке блюдо, тому беріть на замітку простий рецепт.
Інгредієнти:
- 500 мл молока;
- 1 склянку кефіру;
- 270 г борошна;
- 3 яйця;
- 2 ч. л розпушувача;
- Щіпка солі;
- 1 ст. л цукру;
- 3 ст. л соняшникової олії;
- Вершкове масло;
- 600 г м’ясного фаршу;
- 1 головка цибулі;
- 2 ст. л зелені;
- Спеції, сіль, чорний мелений перець.
Приготування:
- Розігріту сковороду змащуємо маслом і відправляємо в неї фарш. Добре перемішуємо;
- Коли м’ясо потемніє, то додаємо спеції, сіль і подрібнений цибулю. Розмішуємо продукти, накриваємо кришкою і готуємо 10-15 хвилин, періодично помішуючи;
- Потім посипаємо рубаною зеленню, розмішуємо і знімаємо з плити. Перекладаємо в миску, залишаємо остигати;
- У глибоку миску вливаємо молоко з кефіром, додаємо сирі яйця і збиваємо кухонним віночком;
- Додаємо сіль з цукром, просіяне борошно і розпушувач. Замішуємо тісто будь-яким зручним способом;
- В кінці вливаємо олію і ще раз розмішуємо;
- Щоб млинці вийшли тонкими, сковороду потрібно добре нагріти. Змащуємо її маслом і швидко наливаємо тісто. Коли краю стануть золотистими, то перевертаємо і обсмажуємо з другої сторони 10-15 секунд;
- Якщо фарш занадто сухе, то в нього можна додати бульйон або вершки;
- На лицьову сторону млинчика викладаємо начинку і звертаємо в невеликі трубочки;
- Тепер смажимо на топленому вершковому маслі.
Якщо ви зробили велику кількість млинців, то частину можна прибрати в морозильну камеру. Їх можна буде розморозити в будь-який час і приготувати.