Млинці з м’ясом — 10 смачних покрокових рецептів

Покроковий рецепт тонких млинців з м’ясом

У домашніх умовах легко зробити смачну закуску з найтонших і ніжних млинчиків з ситної начинкою. Вам сподобається таке блюдо, тому беріть на замітку простий рецепт.

Інгредієнти:

  • 500 мл молока;
  • 1 склянку кефіру;
  • 270 г борошна;
  • 3 яйця;
  • 2 ч. л розпушувача;
  • Щіпка солі;
  • 1 ст. л цукру;
  • 3 ст. л соняшникової олії;
  • Вершкове масло;
  • 600 г м’ясного фаршу;
  • 1 головка цибулі;
  • 2 ст. л зелені;
  • Спеції, сіль, чорний мелений перець.

Приготування:

 

  • Розігріту сковороду змащуємо маслом і відправляємо в неї фарш. Добре перемішуємо;
  • Коли м’ясо потемніє, то додаємо спеції, сіль і подрібнений цибулю. Розмішуємо продукти, накриваємо кришкою і готуємо 10-15 хвилин, періодично помішуючи;
  • Потім посипаємо рубаною зеленню, розмішуємо і знімаємо з плити. Перекладаємо в миску, залишаємо остигати;
  • У глибоку миску вливаємо молоко з кефіром, додаємо сирі яйця і збиваємо кухонним віночком;
  • Додаємо сіль з цукром, просіяне борошно і розпушувач. Замішуємо тісто будь-яким зручним способом;
  • В кінці вливаємо олію і ще раз розмішуємо;
  • Щоб млинці вийшли тонкими, сковороду потрібно добре нагріти. Змащуємо її маслом і швидко наливаємо тісто. Коли краю стануть золотистими, то перевертаємо і обсмажуємо з другої сторони 10-15 секунд;
  • Якщо фарш занадто сухе, то в нього можна додати бульйон або вершки;
  • На лицьову сторону млинчика викладаємо начинку і звертаємо в невеликі трубочки;
  • Тепер смажимо на топленому вершковому маслі.
Цікаве:  Салати на святковий стіл (швидко, смачно і недорого)

 

Якщо ви зробили велику кількість млинців, то частину можна прибрати в морозильну камеру. Їх можна буде розморозити в будь-який час і приготувати.