Млинці з м’ясом — 10 смачних покрокових рецептів

Фаршировані млинчики з м’ясом і рисом

Пропоную вам рецепт закуски з однієї з найпопулярніших начинок. Для приготування знадобиться трохи часу, тому ви завжди зможете нагодувати свою сім’ю або гостей смачним блюдом.

Інгредієнти:

  • 1 склянку теплої води;
  • 1 літр теплого молока;
  • 3 яйця;
  • 2 ст. л цукру;
  • 1 ч. л солі;
  • ½ Склянки манки;
  • 550 г борошна;
  • 2 ч. л сухих дріжджів;
  • 50 г вершкового масла;
  • Соняшникова олія;
  • 500 г м’яса;
  • 3 ст. л рисової крупи;
  • 1 головка цибулі;
  • Чорний мелений перець і сіль.

Приготування:

 

  • У миску вливаємо молоко і теплу воду. Додаємо цукор, сіль і дріжджі. Акуратно перемішуємо, поки не розчиняться всі кристали;
  • Потім розбиваємо сирі яйця і розмішуємо виделкою або кухонним віночком;
  • Поступово всипаємо манну крупу, постійно помішуючи суміш;
  • Відправляємо в миску борошно частинами і розбиваємо грудки, для цього краще скористатися міксером. Залишаємо тісто в теплому місці на 1 годину;
  • Заздалегідь відварюємо м’ясо і рис в підсоленій воді;
  • Відварне м’ясо пропускаємо через м’ясорубку;
  • Подрібнену цибулю обсмажуємо до золотистого кольору на сковороді з маслом;
  • Тепер змішуємо фарш, рис, цибулю, сіль і перець;
  • Добре розігріту сковороду змащуємо рослинним маслом за допомогою силіконової пензлика;
  • Наливаємо тісто і рівномірно його розподіляємо. Коли краї підрум’яняться, то перевертаємо млинець і обсмажуємо його з іншого боку;
  • На підсмажену сторону викладаємо начинку і загортаємо в трубочку або конвертиком;
  • Прогріваємо сковороду змащуємо вершковим маслом і відправляємо в неї фаршировані млинчики. Готуємо до утворення золотистої скоринки.
Цікаве:  Фаршировані печериці в духовці: 8 покрокових рецептів приготування смачних грибів

 

Перекладаємо на красиву тарілку і подаємо до столу.