Фаршировані млинчики з м’ясом і рисом
Пропоную вам рецепт закуски з однієї з найпопулярніших начинок. Для приготування знадобиться трохи часу, тому ви завжди зможете нагодувати свою сім’ю або гостей смачним блюдом.
Інгредієнти:
- 1 склянку теплої води;
- 1 літр теплого молока;
- 3 яйця;
- 2 ст. л цукру;
- 1 ч. л солі;
- ½ Склянки манки;
- 550 г борошна;
- 2 ч. л сухих дріжджів;
- 50 г вершкового масла;
- Соняшникова олія;
- 500 г м’яса;
- 3 ст. л рисової крупи;
- 1 головка цибулі;
- Чорний мелений перець і сіль.
Приготування:
- У миску вливаємо молоко і теплу воду. Додаємо цукор, сіль і дріжджі. Акуратно перемішуємо, поки не розчиняться всі кристали;
- Потім розбиваємо сирі яйця і розмішуємо виделкою або кухонним віночком;
- Поступово всипаємо манну крупу, постійно помішуючи суміш;
- Відправляємо в миску борошно частинами і розбиваємо грудки, для цього краще скористатися міксером. Залишаємо тісто в теплому місці на 1 годину;
- Заздалегідь відварюємо м’ясо і рис в підсоленій воді;
- Відварне м’ясо пропускаємо через м’ясорубку;
- Подрібнену цибулю обсмажуємо до золотистого кольору на сковороді з маслом;
- Тепер змішуємо фарш, рис, цибулю, сіль і перець;
- Добре розігріту сковороду змащуємо рослинним маслом за допомогою силіконової пензлика;
- Наливаємо тісто і рівномірно його розподіляємо. Коли краї підрум’яняться, то перевертаємо млинець і обсмажуємо його з іншого боку;
- На підсмажену сторону викладаємо начинку і загортаємо в трубочку або конвертиком;
- Прогріваємо сковороду змащуємо вершковим маслом і відправляємо в неї фаршировані млинчики. Готуємо до утворення золотистої скоринки.
Перекладаємо на красиву тарілку і подаємо до столу.