Млинці з м’ясом — 10 смачних покрокових рецептів

Покрокове приготування млинців на воді з м’ясом

Якщо у вас під рукою не виявилося молочних продуктів, але ви хочете зробити смачні і ситні млинці, то нічого страшного. Просто замішуємо тісто на воді.

Інгредієнти:

  • 500 мл води;
  • 200 г борошна;
  • 3 яйця;
  • 2 ст. л рослинного масла;
  • ½ Ч. л розпушувача;
  • 2 ч. л цукрового піску;
  • ½ Ч. л солі.

Для начинки:

  • 500 г м’ясного фаршу;
  • 1 ст. л борошна;
  • 1 ст. л вершкового масла;
  • 1 головка цибулі;
  • 150 мл м’ясного бульйону;
  • Коріандр;
  • Чорний мелений перець;
  • Солодка паприка;
  • Харчова сіль.

Приготування:

 

  • У миску розбиваємо яйця, додаємо цукор з сіллю і збиваємо;
  • Вливаємо теплу воду і розмішуємо до однорідності;
  • Додаємо розпушувач і просіяне борошно частинами. Замішуємо тісто;
  • Вливаємо олію і ретельно перемішуємо;
  • Розігріту сковороду змащуємо олією, викладаємо в неї м’ясний фарш і обсмажуємо до готовності. Знімаємо з плити;
  • Тепер на сковороді обсмажуємо подрібнену цибулю, додаємо вершкове масло і ложку борошна. Перемішуємо;
  • Через пару хвилин викладаємо фарш і заливаємо м’ясним бульйоном. Додаємо спеції, перемішуємо і тушкуємо до тих пір, поки маса не загусне;
  • Добре прогріваємо чисту сковороду і випікаємо на ній млинці;
  • На внутрішню сторону готового млинця викладаємо м’ясну начинку і складаємо в трубочку;
  • Фаршировану закуску відправляємо в сковороду і злегка обсмажуємо до золотистого кольору.
Цікаве:  Манна каша на молоці без грудочок

 

Дуже смачна закуска готова до вживання.