Покрокове приготування млинців на воді з м’ясом
Якщо у вас під рукою не виявилося молочних продуктів, але ви хочете зробити смачні і ситні млинці, то нічого страшного. Просто замішуємо тісто на воді.
Інгредієнти:
- 500 мл води;
- 200 г борошна;
- 3 яйця;
- 2 ст. л рослинного масла;
- ½ Ч. л розпушувача;
- 2 ч. л цукрового піску;
- ½ Ч. л солі.
Для начинки:
- 500 г м’ясного фаршу;
- 1 ст. л борошна;
- 1 ст. л вершкового масла;
- 1 головка цибулі;
- 150 мл м’ясного бульйону;
- Коріандр;
- Чорний мелений перець;
- Солодка паприка;
- Харчова сіль.
Приготування:
- У миску розбиваємо яйця, додаємо цукор з сіллю і збиваємо;
- Вливаємо теплу воду і розмішуємо до однорідності;
- Додаємо розпушувач і просіяне борошно частинами. Замішуємо тісто;
- Вливаємо олію і ретельно перемішуємо;
- Розігріту сковороду змащуємо олією, викладаємо в неї м’ясний фарш і обсмажуємо до готовності. Знімаємо з плити;
- Тепер на сковороді обсмажуємо подрібнену цибулю, додаємо вершкове масло і ложку борошна. Перемішуємо;
- Через пару хвилин викладаємо фарш і заливаємо м’ясним бульйоном. Додаємо спеції, перемішуємо і тушкуємо до тих пір, поки маса не загусне;
- Добре прогріваємо чисту сковороду і випікаємо на ній млинці;
- На внутрішню сторону готового млинця викладаємо м’ясну начинку і складаємо в трубочку;
- Фаршировану закуску відправляємо в сковороду і злегка обсмажуємо до золотистого кольору.
Дуже смачна закуска готова до вживання.