Лаваш з начинкою — 20 простих і смачних рецептів

Тонкий лаваш з начинкою з капусти

Відмінна заміна пиріжків. Це закуска швидкого приготування, яка сподобається і дітям, і дорослим людям. Нам знадобляться прості і доступні продукти, які практично завжди є на кухні.

Інгредієнти:

  • 900 г тушкованої капусти з грибами;
  • 150 мл соняшникової олії;
  • 4 лаваша.

Приготування:

 

  • Заздалегідь потрібно загасити капусту з грибами;
  • Кожен лаваш розрізаємо на 6 частин;
  • У центр кожного шматка викладаємо начинку і загортаємо в конверт;
  • Розігріваємо олію в сковороді і обсмажуємо закуску з двох сторін.

 

Щоб позбутися від зайвого масла, блюдо перед подачею викладаємо на паперові рушники.

Рецепт лаваша з корейською морквою і ковбасою

У домашніх умовах легко зробити яскраву і смачну закуску для святкового столу. Одним з основних інгредієнтів є морква по-корейськи, краще, якщо ви її зробите самостійно, але магазинний продукт також підходить.

Цікаве:  Вареники з картоплею: покрокові рецепти приготування вдома

Інгредієнти:

  • 250 г ковбаси;
  • 150 г корейської моркви;
  • 3 ст. л майонезу;
  • 1 вірменський лаваш.

Приготування:

 

  • Ковбасу натираємо на крупній тертці. Ви можете замінити її копченим м’ясом або шинкою;
  • Лаваш змащуємо тонким шаром майонезу;
  • По поверхні рівномірно розподіляємо подрібнену ковбасу;
  • Якщо морква по-корейськи занадто довга, то її краще нарізати. Викладаємо на лист наступним шаром;
  • Починаючи з довгої сторони, звертаємо лаваш в щільний рулет;
  • Розрізаємо його на дві частини і загортаємо в харчову плівку;
  • Прибираємо в холодильник на пару годин.

 

Перед подачею нарізаємо на порційні шматочки і викладаємо на блюдо з листям салату.