Тонкий лаваш з начинкою з капусти
Відмінна заміна пиріжків. Це закуска швидкого приготування, яка сподобається і дітям, і дорослим людям. Нам знадобляться прості і доступні продукти, які практично завжди є на кухні.
Інгредієнти:
- 900 г тушкованої капусти з грибами;
- 150 мл соняшникової олії;
- 4 лаваша.
Приготування:
- Заздалегідь потрібно загасити капусту з грибами;
- Кожен лаваш розрізаємо на 6 частин;
- У центр кожного шматка викладаємо начинку і загортаємо в конверт;
- Розігріваємо олію в сковороді і обсмажуємо закуску з двох сторін.
Щоб позбутися від зайвого масла, блюдо перед подачею викладаємо на паперові рушники.
Рецепт лаваша з корейською морквою і ковбасою
У домашніх умовах легко зробити яскраву і смачну закуску для святкового столу. Одним з основних інгредієнтів є морква по-корейськи, краще, якщо ви її зробите самостійно, але магазинний продукт також підходить.
Інгредієнти:
- 250 г ковбаси;
- 150 г корейської моркви;
- 3 ст. л майонезу;
- 1 вірменський лаваш.
Приготування:
- Ковбасу натираємо на крупній тертці. Ви можете замінити її копченим м’ясом або шинкою;
- Лаваш змащуємо тонким шаром майонезу;
- По поверхні рівномірно розподіляємо подрібнену ковбасу;
- Якщо морква по-корейськи занадто довга, то її краще нарізати. Викладаємо на лист наступним шаром;
- Починаючи з довгої сторони, звертаємо лаваш в щільний рулет;
- Розрізаємо його на дві частини і загортаємо в харчову плівку;
- Прибираємо в холодильник на пару годин.
Перед подачею нарізаємо на порційні шматочки і викладаємо на блюдо з листям салату.