Лаваш з начинкою з риби і сиру
Наступний варіант закуски підходить на кожен день і для свята. Начинка виходить ніжною і апетитною, тому сподобається вашим гостям і близьким людям.
Інгредієнти:
- Вірменський лаваш;
- Слабосолона форель;
- Плавлений сир;
- Свіжий огірок;
- Зелену цибулю.
Приготування:
- Розгортаємо лаваш і змащуємо його поверхню плавленим сиром тонким шаром;
- Рибу нарізаємо на невеликі шматочки, подрібнюємо зелений лук, а огірок ріжемо на тонкі пластини;
- Тепер рядами викладаємо спочатку рибу, потім зелень, огірок. Після чого повторюємо процедуру.
Акуратно згортаємо в рулет і розрізаємо на порційні шматочки. Приємного апетиту!
Лаваш з начинкою: простий рецепт на сковороді з ковбасою, сиром і яйцем
Всього за 10-15 хвилин можна приготувати смачний і ситний сніданок, який зарядить енергією на кожен день. Потрібно лише підготувати необхідні продукти і приступити до процесу.
Інгредієнти:
- 100 г ковбаси;
- 100 г сиру;
- 2 яйця;
- Помідор;
- Перець і сіль;
- Кунжутне насіння за бажанням;
- 1 тонкий лаваш.
Приготування:
- Сир натираємо на крупній тертці. Ковбасу і помідор ріжемо кубиками;
- Лист лаваша складаємо в два шари, зверху кладемо каструлю, яка по діаметру така ж, як і сковорода. Вирізаємо два кола;
- Перший лист відправляємо в сковороду, посипаємо половиною сиру і заливаємо збитими яйцями;
- Потім додаємо нарізану ковбасу;
- Після чого відправляємо помідори або солоний огірок;
- Солимо і перчимо закуску і посипаємо рештою сиру;
- Накриваємо другим коржем і злегка придавлюємо;
- Накриваємо кришкою і готуємо на помірному вогні протягом п’яти хвилин;
- Після закінчення зазначеного часу, при бажанні верхній лист змащуємо яйцем, посипаємо кунжутним насінням;
- Перевертаємо і обсмажуємо закуску з іншого боку близько 4-5 хвилин.
Перекладаємо на обробну дошку, розрізаємо на шматки і подаємо на красивій тарілці.