Лаваш з начинкою — 20 простих і смачних рецептів

Лаваш з начинкою з риби і сиру

Наступний варіант закуски підходить на кожен день і для свята. Начинка виходить ніжною і апетитною, тому сподобається вашим гостям і близьким людям.

Інгредієнти:

  • Вірменський лаваш;
  • Слабосолона форель;
  • Плавлений сир;
  • Свіжий огірок;
  • Зелену цибулю.

Приготування:

 

  • Розгортаємо лаваш і змащуємо його поверхню плавленим сиром тонким шаром;
  • Рибу нарізаємо на невеликі шматочки, подрібнюємо зелений лук, а огірок ріжемо на тонкі пластини;
  • Тепер рядами викладаємо спочатку рибу, потім зелень, огірок. Після чого повторюємо процедуру.

 

Акуратно згортаємо в рулет і розрізаємо на порційні шматочки. Приємного апетиту!

Лаваш з начинкою: простий рецепт на сковороді з ковбасою, сиром і яйцем

Всього за 10-15 хвилин можна приготувати смачний і ситний сніданок, який зарядить енергією на кожен день. Потрібно лише підготувати необхідні продукти і приступити до процесу.

Інгредієнти:

  • 100 г ковбаси;
  • 100 г сиру;
  • 2 яйця;
  • Помідор;
  • Перець і сіль;
  • Кунжутне насіння за бажанням;
  • 1 тонкий лаваш.
Цікаве:  Картопляна запіканка з фаршем в духовці (10 покрокових рецептів)

Приготування:

 

  • Сир натираємо на крупній тертці. Ковбасу і помідор ріжемо кубиками;
  • Лист лаваша складаємо в два шари, зверху кладемо каструлю, яка по діаметру така ж, як і сковорода. Вирізаємо два кола;
  • Перший лист відправляємо в сковороду, посипаємо половиною сиру і заливаємо збитими яйцями;
  • Потім додаємо нарізану ковбасу;
  • Після чого відправляємо помідори або солоний огірок;
  • Солимо і перчимо закуску і посипаємо рештою сиру;
  • Накриваємо другим коржем і злегка придавлюємо;
  • Накриваємо кришкою і готуємо на помірному вогні протягом п’яти хвилин;
  • Після закінчення зазначеного часу, при бажанні верхній лист змащуємо яйцем, посипаємо кунжутним насінням;
  • Перевертаємо і обсмажуємо закуску з іншого боку близько 4-5 хвилин.

 

Перекладаємо на обробну дошку, розрізаємо на шматки і подаємо на красивій тарілці.