Лаваш з начинкою — 20 простих і смачних рецептів

Покроковий рецепт лаваша з куркою в духовці

Курячі трубочки швидкого приготування не залишать нікого байдужим. Готуються вони неймовірно просто, тому навіть недосвідчена господиня зможе робити їх щодня або на святковий стіл.

Інгредієнти:

  • Тонкий лаваш;
  • 300 г курячого філе;
  • 150 г сиру;
  • ½ Головки цибулі;
  • 2 яйця;
  • 2 зубчики часнику;
  • Перець і сіль;
  • Кунжутне насіння.

Приготування:

 

  • У глибоку миску кладемо дрібно нарізане філе курки, подрібнену цибулину, тертий сир, 1 яйце, часник, який пропускаємо через прес. Солимо, перчимо за смаком і все ретельно перемішуємо;
  • В окремій ємності збиваємо друге яйце;
  • Кожен лист лавашу розрізаємо на чотири частини;
  • На край кожного шматка викладаємо начинку. Решту лавашу змащуємо яйцем. Тепер акуратно скручуємо в трубочку і злегка притискаємо.
Цікаве:  Паска з сиру: 7 класичних рецептів в домашніх умовах

 

Аналогічним способом фаршируємо інші шматки лаваша. Деко застеляємо пергаментним папером і викладаємо фаршировані трубочки. Змащуємо їх яйцем і посипаємо кунжутним насінням.

Ставимо в духовку (200 градусів) на 30 хвилин. Після закінчення зазначеного часу закуска буде повністю готова.