Покроковий рецепт лаваша з куркою в духовці
Курячі трубочки швидкого приготування не залишать нікого байдужим. Готуються вони неймовірно просто, тому навіть недосвідчена господиня зможе робити їх щодня або на святковий стіл.
Інгредієнти:
- Тонкий лаваш;
- 300 г курячого філе;
- 150 г сиру;
- ½ Головки цибулі;
- 2 яйця;
- 2 зубчики часнику;
- Перець і сіль;
- Кунжутне насіння.
Приготування:
- У глибоку миску кладемо дрібно нарізане філе курки, подрібнену цибулину, тертий сир, 1 яйце, часник, який пропускаємо через прес. Солимо, перчимо за смаком і все ретельно перемішуємо;
- В окремій ємності збиваємо друге яйце;
- Кожен лист лавашу розрізаємо на чотири частини;
- На край кожного шматка викладаємо начинку. Решту лавашу змащуємо яйцем. Тепер акуратно скручуємо в трубочку і злегка притискаємо.
Аналогічним способом фаршируємо інші шматки лаваша. Деко застеляємо пергаментним папером і викладаємо фаршировані трубочки. Змащуємо їх яйцем і посипаємо кунжутним насінням.
Ставимо в духовку (200 градусів) на 30 хвилин. Після закінчення зазначеного часу закуска буде повністю готова.