Простий рецепт лаваша з м’ясом і помідорами
Наступний варіант закуски являє собою спрощену шаурму з якісних продуктів. Блюдо виходить ситним, тому підходить для перекушування між основними прийомами їжі.
Інгредієнти:
- 250 г м’яса;
- 200 г помідор;
- Зелень;
- 150 г корейської моркви;
- 3 ст. л майонезу;
- 3 ст. л сметани;
- 2 ст. л кетчупу;
- Соняшникова олія;
- Сіль за смаком;
- Лаваш.
Приготування:
- М’ясо промиваємо й обсушуємо. Потім нарізаємо на шматки невеликого розміру;
- Розігріваємо сковороду, змащуємо масло і відправляємо в неї м’ясо. Обсмажуємо до готовності. В кінці приготування трохи підсолюємо і перчимо. Знімаємо з плити;
- Помідори промиваємо під проточною водою і ріжемо на кубики;
- Для приготування соусу змішуємо майонез, сметану, кетчуп і рубану зелень. Ретельно перемішуємо до однорідності;
- На столі розгортаємо лаваш, зверху викладаємо другий лист, який змащуємо соусом;
- Розподіляємо По поверхні помідори і обсмажене м’ясо;
- З довгої сторони починаємо щільно скручувати в рулет, який розрізаємо на кілька частин.
Лінива шаурма готова, можете подавати до столу. Приємного апетиту!