Лаваш з начинкою — 20 простих і смачних рецептів

Рецепт лаваша з начинкою з картоплі

Навіть сама проста закуска може бути дуже смачною. При цьому готується вона всього кілька хвилин з мінімального набору продуктів. Візьміть на замітку цей спосіб приготування.

Інгредієнти:

  • Лаваш;
  • Картопля;
  • Рослинне масло.

Приготування:

 

  • Заздалегідь відварюємо очищену картоплю в підсоленій воді. Потім розминаємо в пюре з шматком вершкового масла;
  • На столі розкладаємо лаваш і на його поверхні розподіляємо охолоджене пюре;
  • Щільно згортаємо в плоский рулет і нарізаємо на порційні шматочки;
  • Добре прогріваємо сковороду і вливаємо в неї соняшникова олія;
  • Лаваш обсмажуємо з двох сторін на середньому вогні.

 

Знімаємо з плити, злегка охолоджуємо і подаємо до столу.

Смажений лаваш з грибами

Цей рецепт сподобається любителям грибних закусок. Страва швидкого приготування дуже просте, але володіє чудовим смаком. Крім того, лаваш з начинкою виходить ніжним і соковитим.

Цікаве:  Заварні млинці — покрокові рецепти млинців з дірочками на окропі

Інгредієнти:

  • Лаваш;
  • Печериці;
  • Ріпчаста цибуля;
  • Зелень;
  • Твердий сир.

Приготування:

 

  • Гриби нарізаємо на тонкі пластини і відправляємо в сковороду. Після випаровування рідини обсмажуємо їх близько 5 хвилин;
  • Ріпчасту цибулю нарізаємо півкільцями і обсмажуємо до золотистого кольору;
  • Лаваш ріжемо на три шматки і викладаємо їх один на одного;
  • З одного краю розподіляємо гриби, зверху додаємо цибулю. Потім посипаємо рубаною зеленню і тертим сиром;
  • Формуємо конвертик і злегка притискаємо його.

 

У мисці збиваємо білок з сіллю і цією сумішшю змащуємо закуску. Тепер лаваш відправляємо в сковороду з олією і на середньому вогні обсмажуємо з обох сторін.