Лаваш з начинкою — 20 простих і смачних рецептів

Лаваш, смажена на сковороді з фаршем

З мінімального набору продуктів легко приготувати ліниві чебуреки. Знадобиться всього кілька хвилин, і ситну закуску можна подавати до столу.

Інгредієнти:

  • Тонкий лаваш;
  • 800 г фаршу;
  • 1 яйце;
  • 1 головка цибулі;
  • Перець і сіль за смаком.

Приготування:

 

  • У фарш додаємо подрібнену цибулю, яйце, сіль і перець. Ретельно розмішуємо руками;
  • Якщо у вас квадратні листи лаваша, то вирізаємо з них кола;
  • На половину викладаємо підготовлений фарш і складаємо коло навпіл;
  • Відправляємо на сковороду з олією і обсмажуємо з кожної сторони по 2-3 хвилини.

 

Перекладаємо ледачі чебуреки на тарілку і подаємо в гарячому вигляді. Приємного апетиту!

Простий і смачний рецепт лаваша з начинкою, запеченого в духовці

Якщо ви хочете порадувати своїх близьких людей або здивувати гостей, то приготуйте закуску з неймовірно смачною начинкою. Страва подається в гарячому або холодному вигляді.

Інгредієнти:

  • 2 тонких лаваша;
  • 2 відварних яйця;
  • 1 помідор;
  • 150 г сиру;
  • 1 варений окіст курячий;
  • 1 ст. л кунжутного насіння;
  • 3 ст. л майонезу;
  • Петрушка;
  • 1 головка цибулі;
  • 1 ст. л цукру;
  • ½ Ч. л солі;
  • 100 мл води;
  • 1 ст. л 9% оцту.
Цікаве:  Млинці з сиром: найсмачніші рецепти фаршированих млинців

Приготування:

 

  • Ріпчасту цибулю очищаємо від лушпиння і нарізаємо півкільцями. Заливаємо водою, додаємо сіль з цукром і столовий оцет. Перемішуємо і залишаємо маринуватися на 15 хвилин;
  • На невеликі шматочки нарізаємо куряче м’ясо, помідори і яйця. Сир натираємо на крупній тертці і подрібнюємо петрушку;
  • Всі продукти відправляємо в одну миску, заправляємо майонезом і додаємо маринований лук. Всі добре розмішуємо;
  • Кожен лаваш розрізаємо на 4 частини;
  • На шматок викладаємо начинку і звертаємо в рулет;
  • Форму для запікання змащуємо рослинним маслом і відправляємо в неї трубочки;
  • Зверху закуску змащуємо яйцем і посипаємо кунжутним насінням;
  • Запікаємо протягом 20 хвилин в духовці, розігрітій до 180 градусів.

 

Оригінальне блюдо готове до вживання. Приємного апетиту!