Класичний рецепт гарбузового пирога
Останнім часом з’явилося безліч варіантів приготування випічки з гарбуза. Для початку спробуйте зробити класичний пиріг. Пропоную подивитися відео з докладними етапами:
Блюдо виходить смачним і ароматним. Якщо ви ніколи його не готували, і не знаєте, що робити з гарбузом, то обов’язково спробуйте скористатися цим рецептом. Випічка сподобається всім гостям і вашим родичам.
Простий рецепт пирога з замороженої гарбуза
Ароматну і ніжну випічку до чаю зробити досить легко. Вам не знадобиться багато часу для приготування. Завдяки різним добавкам, пиріг володіє неймовірним смаком.
Інгредієнти:
- 1 стакан пюре з гарбуза;
- 150 г цукрового піску;
- 2 курячих яйця;
- 180 г борошна;
- 1 ч. л розпушувача;
- 80 мл оливкової олії;
- Сіль;
- Ванілін;
- 1 ч. л кориці;
- 1 стакан волоських горіхів.
Приготування:
- Гарбуз заздалегідь дістаємо з морозилки. Коли вона розморозитися, то злегка віджимаємо від зайвої рідини і кладемо в чашу блендера. Перебиваємо до однорідної маси;
- В окрему миску всипаємо цукор, сіль, ванілін і корицю. Розбиваємо яйця і збиваємо в протягом декількох хвилин, поступово додаючи оливкова олія;
- У перекладаємо суміш пюре з гарбуза і добре розмішуємо продукти;
- Пшеничне борошно пару раз просіваємо і змішати з розпушувачем. Сипучі інгредієнти відправляємо в миску і акуратно розмішуємо;
- Волоські горіхи подрібнюємо будь-яким зручним способом і додаємо до решти продуктів. Ще раз гарненько перемішуємо;
- Перекладаємо тісто у форму, змащену маслом. Ставимо в духовку, нагріту до 180 градусів.
Десерт остуджуємо прямо в формочці. При бажанні його можна посипати цукровою пудрою. Приємного апетиту!