Гарбузовий пиріг: покрокові рецепти в духовці

Класичний рецепт гарбузового пирога

Останнім часом з’явилося безліч варіантів приготування випічки з гарбуза. Для початку спробуйте зробити класичний пиріг. Пропоную подивитися відео з докладними етапами:

Блюдо виходить смачним і ароматним. Якщо ви ніколи його не готували, і не знаєте, що робити з гарбузом, то обов’язково спробуйте скористатися цим рецептом. Випічка сподобається всім гостям і вашим родичам.

Простий рецепт пирога з замороженої гарбуза

Ароматну і ніжну випічку до чаю зробити досить легко. Вам не знадобиться багато часу для приготування. Завдяки різним добавкам, пиріг володіє неймовірним смаком.

Інгредієнти:

  • 1 стакан пюре з гарбуза;
  • 150 г цукрового піску;
  • 2 курячих яйця;
  • 180 г борошна;
  • 1 ч. л розпушувача;
  • 80 мл оливкової олії;
  • Сіль;
  • Ванілін;
  • 1 ч. л кориці;
  • 1 стакан волоських горіхів.
Цікаве:  Вівсяне молоко: як приготувати в домашніх умовах і термін придатності

Приготування:

  1. Гарбуз заздалегідь дістаємо з морозилки. Коли вона розморозитися, то злегка віджимаємо від зайвої рідини і кладемо в чашу блендера. Перебиваємо до однорідної маси;
  2. В окрему миску всипаємо цукор, сіль, ванілін і корицю. Розбиваємо яйця і збиваємо в протягом декількох хвилин, поступово додаючи оливкова олія;
  3. У перекладаємо суміш пюре з гарбуза і добре розмішуємо продукти;
  4. Пшеничне борошно пару раз просіваємо і змішати з розпушувачем. Сипучі інгредієнти відправляємо в миску і акуратно розмішуємо;
  5. Волоські горіхи подрібнюємо будь-яким зручним способом і додаємо до решти продуктів. Ще раз гарненько перемішуємо;
  6. Перекладаємо тісто у форму, змащену маслом. Ставимо в духовку, нагріту до 180 градусів.

Десерт остуджуємо прямо в формочці. При бажанні його можна посипати цукровою пудрою. Приємного апетиту!