Гарбузовий пиріг: покрокові рецепти в духовці

Як приготувати пиріг з гарбуза з яблуками

Наступний рецепт не можна було обійти стороною. Гарбуз відмінно поєднується з яблуками, тому випічка виходить неймовірно смачною, соковитою і ніжною. Тому спробуйте скористатися цим варіантом.

Інгредієнти:

  • 300 г гарбуза;
  • 2 яблука;
  • 250 г борошна;
  • 150 г цукрового піску;
  • 100 г вершкового масла;
  • 10 г розпушувача;
  • 3 яйця;
  • Сіль, кориця.

Приготування

Гарбуз і одне яблуко подрібнюємо на крупній тертці. Фрукт злегка віджимаємо від зайвої рідини і посипаємо невеликою кількістю кориці.

В чисту миску відправляємо м’яке вершкове масло і поділяємо на дрібні шматочки. Додаємо цукор, яйця і заглибним блендером доводимо до однорідності.

У миску з приготованою сумішшю додаємо трохи солі, яблуко з гарбузом і добре розмішуємо. Борошно змішати з розпушувачем і просіваємо через сито в масу. Все ретельно перемішуємо.

Цікаве:  Як швидко зварити горох без замочування

Роз’ємну форму застеляємо пергаментним папером, перекладаємо тісто і розрівнюємо по поверхні. Зверху викладаємо яблука і гарбуз, яку нарізаємо тонкими пластинами. Посипаємо цукром і ставимо в розігріту до 200 градусів духовку на 60 хвилин.

Такий десерт вам обов’язково сподобається. Приємного апетиту!

У даній статті зібрані практично всі варіанти приготування гарбузового пирога. Спробуйте поекспериментувати з начинкою та додатковими спеціями, можливо, ви досягнете кращого смаку.