Як приготувати пиріг з гарбуза з яблуками
Наступний рецепт не можна було обійти стороною. Гарбуз відмінно поєднується з яблуками, тому випічка виходить неймовірно смачною, соковитою і ніжною. Тому спробуйте скористатися цим варіантом.
Інгредієнти:
- 300 г гарбуза;
- 2 яблука;
- 250 г борошна;
- 150 г цукрового піску;
- 100 г вершкового масла;
- 10 г розпушувача;
- 3 яйця;
- Сіль, кориця.
Приготування
Гарбуз і одне яблуко подрібнюємо на крупній тертці. Фрукт злегка віджимаємо від зайвої рідини і посипаємо невеликою кількістю кориці.
В чисту миску відправляємо м’яке вершкове масло і поділяємо на дрібні шматочки. Додаємо цукор, яйця і заглибним блендером доводимо до однорідності.
У миску з приготованою сумішшю додаємо трохи солі, яблуко з гарбузом і добре розмішуємо. Борошно змішати з розпушувачем і просіваємо через сито в масу. Все ретельно перемішуємо.
Роз’ємну форму застеляємо пергаментним папером, перекладаємо тісто і розрівнюємо по поверхні. Зверху викладаємо яблука і гарбуз, яку нарізаємо тонкими пластинами. Посипаємо цукром і ставимо в розігріту до 200 градусів духовку на 60 хвилин.
Такий десерт вам обов’язково сподобається. Приємного апетиту!
У даній статті зібрані практично всі варіанти приготування гарбузового пирога. Спробуйте поекспериментувати з начинкою та додатковими спеціями, можливо, ви досягнете кращого смаку.