Гарбуз, запечений в духовці: 14 рецептів приготування

Як запекти гарбуз у духовці з медом і корицею

За наступним рецептом ми приготуємо солодкий десерт. Він сподобається навіть тим людям, які не переносять аромат і смак цього овочу. Особливо в захваті будуть діти.

Інгредієнти:

  • 300 г гарбуза;
  • 3 ст. л натурального меду;
  • 1 ч. л кориці;
  • 3 ст. л сметани;
  • Волоські горіхи.

Приготування

Гарбуз очищаємо від шкірки і нарізаємо на шматочки товщиною 1 см, як показано на фото нижче.

В чисту миску відправляємо натуральний мед, сметану, а також корицю. Все гарненько перемішуємо до отримання однорідної маси.

Гарбузове шматочки викладаємо на сухе деко. Зверху змащуємо приготовленою сумішшю, за допомогою силіконової пензлика.

Попередньо нагріваємо духовку до 180 градусів. Запікаємо протягом 50-60 хвилин. Готовність перевіряємо дерев’яною зубочисткою. Потім охолоджуємо і перед подачею посипаємо подрібненими волоськими горіхами.

Цікаве:  Бутерброди з ківі: прості рецепти до свята