Гарбуз, запечений в духовці: 14 рецептів приготування

Рецепт приготування запеченої гарбуза з медом і горіхами

Не всі солодощі шкідливі для здоров’я і призводять до збільшення об’єму талії. Пропоную вам зробити чудовий десерт, який не зашкодить вашій фігурі, звичайно, якщо не зловживати.

Інгредієнти:

  • Гарбуз;
  • Волоські горіхи;
  • 1 ст. л натурального меду;
  • 1 ч. л кориці;
  • 2 ст. л соняшникової олії;
  • Щіпка мускатного горіха;
  • Перець і сіль.

Приготування

З гарбуза знімаємо шкірку, нарізаємо на шматки довільної форми. Викладаємо у форму для випічки і вливаємо невелику кількість води.

В окрему миску кладемо масло з натуральним медом, а також спеції. Після чого ретельно розмішуємо до однорідності.

Гарбуз поллємо приготованим соусом і перемішуємо. Відправляємо в духовку, нагріту до 180 градусів, на 20 хвилин. На наступному етапі посипаємо подрібненими волоськими горіхами і запікаємо ще 20 хвилин.

Цікаве:  Вівсяне молоко: як приготувати в домашніх умовах і термін придатності

Ласощі краще є в охолодженому стані. Можете поекспериментувати з додаванням інших спецій і прянощів.