Рецепт приготування запеченої гарбуза з медом і горіхами
Не всі солодощі шкідливі для здоров’я і призводять до збільшення об’єму талії. Пропоную вам зробити чудовий десерт, який не зашкодить вашій фігурі, звичайно, якщо не зловживати.
Інгредієнти:
- Гарбуз;
- Волоські горіхи;
- 1 ст. л натурального меду;
- 1 ч. л кориці;
- 2 ст. л соняшникової олії;
- Щіпка мускатного горіха;
- Перець і сіль.
Приготування
З гарбуза знімаємо шкірку, нарізаємо на шматки довільної форми. Викладаємо у форму для випічки і вливаємо невелику кількість води.
В окрему миску кладемо масло з натуральним медом, а також спеції. Після чого ретельно розмішуємо до однорідності.
Гарбуз поллємо приготованим соусом і перемішуємо. Відправляємо в духовку, нагріту до 180 градусів, на 20 хвилин. На наступному етапі посипаємо подрібненими волоськими горіхами і запікаємо ще 20 хвилин.
Ласощі краще є в охолодженому стані. Можете поекспериментувати з додаванням інших спецій і прянощів.