Рецепт млинців на молоці та воді
Завдяки наступним способом приготування, у вас вийдуть оксамитові та ніжні млинці, які сподобаються всій родині та гостям. З давніх часів, страву готували саме з молоком і водою.
Інгредієнти:
- 2 склянки молока;
- 1 склянку окропу;
- 1,5 склянки борошна;
- 3 ст. л соняшникової олії;
- 3 яйця;
- ½ Ч. л солі;
- 3 ст. л цукрового піску.
Приготування:
- У глибокій мисці збиваємо яйця кухонним віночком;
- Додаємо сіль, цукор, 1 склянку молока і добре розмішуємо;
- Частинами всипаємо просіяне борошно і замішуємо тісто;
- Виливаємо другий стакан молока, рослинна олія і продовжуємо перемішувати;
- В процесі вливаємо окріп тонкою цівкою;
- Розігріту сковороду змащуємо маслом і обсмажуємо млинці звичним способом.
Такі млинці не рвуться, тому ідеально підходять для різних начинок. Приємного апетиту!