7 рецептів приготування домашнього майонезу блендером

Самим популярним і універсальним соусом в будь-якій кухні світу є майонез. Його можна використовувати для заправки будь-яких страв. Але те, що зараз продають в магазинах складно назвати натуральним і корисним продуктом. До його складу входять різноманітні консерванти і наповнювачі.

Тому краще приготувати майонез своїми руками тільки з натуральних інгредієнтів. Щоб домогтися необхідної консистенції рекомендується користуватися блендером, а також використовувати свіжі та якісні продукти.

На основі домашнього майонезу можна приготувати такі соуси як муслін, тартар, каррі, додавши додаткові компоненти. Приготований соус в домашніх умовах потрібно обов’язково зберігати в холодильнику не більше 24 годин. Щоб збільшити термін зберігання до трьох днів, необхідно додати більше соняшникової або оливкової олії.

Цікаве:  Як запекти яблука в мікрохвильовці цілком

Давайте розглянемо смачні і швидкі рецепти. Підготовка апетитною заправки не займе багато часу. Крім продуктів нам знадобиться занурювальний блендер.