Яйця, фаршировані грибами і цибулею
Перевірений рецепт приготування ароматної закуски, яка буде доречною на будь-якому святі. У начинці поєднуються всі продукти, і створюють чудовий смак.
Інгредієнти:
- 10 яєць;
- 300 г печериць;
- 1 цибулина;
- 2 зубчики часнику;
- 3 ст. л майонезу;
- Сіль і перець за смаком;
- Зелень.
Приготування:
- Подрібнену цибулю обсмажуємо до золотистого кольору;
- Додаємо в сковороду дрібно нарізані гриби, перемішуємо. Після випаровування вологи готуємо ще 2-3 хвилини. При бажанні солимо і перчимо за смаком;
- У миску кладемо порізану петрушку;
- Натираємо 8 жовтків на дрібній тертці і додаємо до зелені;
- Тепер перекладаємо остиглі гриби з цибулею;
- Заправляємо майонезом і перемішуємо;
- Пробуємо начинку на смак, і при необхідності додаємо перець з сіллю;
- Пасту залишаємо остигати і для зручності перекладаємо її в кондитерський мішечок;
- Половинки білків викладаємо на тарілку і фаршируємо приготованою масою.
Прикрашаємо зеленню і подрібненими волоськими горіхами, які надають пікантність закуски.