Фаршировані яйця на святковий стіл: 13 покрокових рецептів швидкого приготування

Яйця, фаршировані грибами і цибулею

Перевірений рецепт приготування ароматної закуски, яка буде доречною на будь-якому святі. У начинці поєднуються всі продукти, і створюють чудовий смак.

Інгредієнти:

  • 10 яєць;
  • 300 г печериць;
  • 1 цибулина;
  • 2 зубчики часнику;
  • 3 ст. л майонезу;
  • Сіль і перець за смаком;
  • Зелень.

Приготування:

 

  • Подрібнену цибулю обсмажуємо до золотистого кольору;
  • Додаємо в сковороду дрібно нарізані гриби, перемішуємо. Після випаровування вологи готуємо ще 2-3 хвилини. При бажанні солимо і перчимо за смаком;
  • У миску кладемо порізану петрушку;
  • Натираємо 8 жовтків на дрібній тертці і додаємо до зелені;
  • Тепер перекладаємо остиглі гриби з цибулею;
  • Заправляємо майонезом і перемішуємо;
  • Пробуємо начинку на смак, і при необхідності додаємо перець з сіллю;
  • Пасту залишаємо остигати і для зручності перекладаємо її в кондитерський мішечок;
  • Половинки білків викладаємо на тарілку і фаршируємо приготованою масою.
Цікаве:  Як спекти млинці на воді, щоб вони були смачні

 

Прикрашаємо зеленню і подрібненими волоськими горіхами, які надають пікантність закуски.