Яйця, фаршировані шпротами і плавленим сиром
Шпроти є найпопулярнішим продуктом на святковому столі. З них готують різноманітні закуски і бутерброди. Також ними фарширують яйця, виходить дуже смачно.
Інгредієнти:
- 4 яйця;
- 150 г шпротів;
- 60 г плавленого сиру;
- Зелена цибуля;
- 1,5 ст. л майонезу;
- Харчова сіль за вподобанням.
Приготування:
- Яйця варимо круто близько 10 хвилин;
- Розрізаємо навпіл і жовтки відправляємо в глибоку миску;
- Сирок ріжемо на шматочки і додаємо до жовтків;
- Перекладаємо в начинку шпроти;
- Подрібнений зелений лук відправляємо до решти продуктів;
- Солимо за смаком і заправляємо майонезом;
- Заглибним блендером доводимо до однорідної маси;
- Ложкою наповнюємо білки.
Прикрашаємо зеленою цибулею і подаємо до святкового столу.