Покрокове приготування фаршированих яєць з буряком і оселедцем
Оселедець під шубою в міні-варіанті. Готується така закуска швидше і простіше, ніж салат. Беріть на замітку цей простий рецепт приготування.
Інгредієнти:
- 10 яєць;
- 2 варені буряків;
- 1 філе оселедця;
- 1 цибулина;
- 3 зубчики часнику;
- 200 г майонезу;
- 50 мл 9% оцту;
- 50 мл води;
- Зелень;
- Чорний мелений перець;
- Харчова сіль.
Приготування:
- Варені яйця акуратно розрізаємо вздовж на дві половинки;
- Відокремлюємо білки від жовтків;
- Буряк натираємо на крупній тертці;
- Цибулю подрібнюємо ножем або в чаші блендера. Заливаємо водою і оцтом. Залишаємо маринуватися на кілька хвилин;
- Часник пропускаємо через спеціальний прес;
- Також нам потрібно подрібнити кріп;
- Філе оселедця поділяємо на дві частини. Одну подрібнюємо, а другу нарізаємо на шматки середнього розміру;
- Буряк перекладаємо в глибоку миску, злегка підсолюємо і вливаємо одну ложку рослинного масла, щоб інші продукти не забарвилося в червоний колір;
- Заправляємо майонезом і перемішуємо;
- Додаємо всі інші інгредієнти і дрібні шматочки оселедця. Всі добре розмішуємо;
- Білки наповнюємо начинкою, зверху викладаємо шматочки риби і прикрашаємо кропом.
Якщо у вас мало часу перед Новим роком, то скористайтеся цим простим і швидким рецептом.