Фаршировані яйця на святковий стіл: 13 покрокових рецептів швидкого приготування

Покрокове приготування фаршированих яєць з буряком і оселедцем

Оселедець під шубою в міні-варіанті. Готується така закуска швидше і простіше, ніж салат. Беріть на замітку цей простий рецепт приготування.

Інгредієнти:

  • 10 яєць;
  • 2 варені буряків;
  • 1 філе оселедця;
  • 1 цибулина;
  • 3 зубчики часнику;
  • 200 г майонезу;
  • 50 мл 9% оцту;
  • 50 мл води;
  • Зелень;
  • Чорний мелений перець;
  • Харчова сіль.

Приготування:

 

  • Варені яйця акуратно розрізаємо вздовж на дві половинки;
  • Відокремлюємо білки від жовтків;
  • Буряк натираємо на крупній тертці;
  • Цибулю подрібнюємо ножем або в чаші блендера. Заливаємо водою і оцтом. Залишаємо маринуватися на кілька хвилин;
  • Часник пропускаємо через спеціальний прес;
  • Також нам потрібно подрібнити кріп;
  • Філе оселедця поділяємо на дві частини. Одну подрібнюємо, а другу нарізаємо на шматки середнього розміру;
  • Буряк перекладаємо в глибоку миску, злегка підсолюємо і вливаємо одну ложку рослинного масла, щоб інші продукти не забарвилося в червоний колір;
  • Заправляємо майонезом і перемішуємо;
  • Додаємо всі інші інгредієнти і дрібні шматочки оселедця. Всі добре розмішуємо;
  • Білки наповнюємо начинкою, зверху викладаємо шматочки риби і прикрашаємо кропом.
Цікаве:  Крабові палички, фаршировані різними начинками з недорогих продуктів

 

Якщо у вас мало часу перед Новим роком, то скористайтеся цим простим і швидким рецептом.