Фаршировані яйця з печінкою тріски і огірком на святковий стіл
Буквально за 10 хвилин, до Нового року можна приготувати смачну закуску. З печінки тріски виходять чудові бутерброди, про які я писав раніше. Цей продукт містить корисні мікроелементи.
Інгредієнти:
- 5 яєць;
- 1 банку печінки тріски;
- 2 маринованих огірочка;
- Зелена цибуля;
- Морква;
- Помідори черрі;
- Листя салату;
- Консервована кукурудза;
- Майонез;
- Червона ікра за бажанням.
Приготування:
- Варені яйця акуратно розрізаємо вздовж на дві половинки. Витягаємо жовток, відправляємо його в миску і розминаємо вилкою;
- Додаємо печінку тріски. Її також розминаємо за допомогою вилки;
- До начинки відправляємо подрібнені огірочки і зелений лук;
- Заправляємо майонезом і розмішуємо;
- Білки наповнюємо, приготованою масою.
Для красивої подачі закуски на святковий стіл, на тарілку викладаємо листя салату, а зверху яйця. Прикрашаємо смужками моркви, помідорів чері, зернами кукурудзи. При бажанні можете додати трохи червоної ікри.