Яйця, фаршировані червоною рибою
На святковому столі, часто, присутні закуски з червоної риби. Пропоную вам чудовий варіант з неповторним смаком. Гості будуть в захваті.
Інгредієнти:
- 5 яєць;
- 150 г форелі або сьомги;
- Петрушка;
- Майонез.
Приготування:
- Яйця варимо круто, розрізаємо вздовж і витягуємо жовтки, які розминаємо вилкою;
- Петрушку подрібнюємо і змішуємо з жовтками;
- Заправляємо майонезом і перемішуємо;
- Рибу нарізаємо на тонкі смужки;
- Білки начиняємо приготованою масою;
- Зверху викладаємо рибу, яку звертаємо в невеликі рулети.
Закуску прикрашаємо зеленню, зернами граната і подаємо до столу. Приємного апетиту!
Смачний і простий рецепт фаршированих яєць з паштетом
Один з найлегших способів приготування святкової закуски. Нам знадобиться мінімальний набір продукти, і трохи вільного часу.
Інгредієнти:
- 10 яєць;
- 100 г паштету;
- Зелень;
- 2 ст. л майонезу.
Приготування:
- Варені яйця розрізаємо вздовж навпіл. Жовтки витягаємо і перекладаємо в миску;
- До жовтків додаємо паштет, трохи підсолюємо, заправляємо майонезом і розмішуємо;
- Яйця фаршируємо начинкою і прикрашаємо зеленню.
Незважаючи на найпростіше приготування, закуска володіє чудовим смаком.