Фаршировані яйця на святковий стіл: 13 покрокових рецептів швидкого приготування

Швидкий рецепт фаршированих яєць з курячою печінкою

Закуску з ніжною начинкою можна зробити в домашніх умовах. З курячої печінки готують паштет і різні страви, так як вона є корисним і смачним продуктом.

Інгредієнти:

  • 7 яєць;
  • 100 г майонезу;
  • 100 г курячої печінки;
  • Чорний мелений перець за смаком;
  • Харчова сіль;
  • Часник;
  • Кріп.

Приготування:

 

  • Яйця акуратно розрізаємо вздовж навпіл. Відокремлюємо білки від жовтків;
  • На наступному етапі варену курячу печінку подрібнюємо на тертці і відправляємо в миску з жовтками;
  • Підсолюємо, перчимо, додаємо часник, пропущений через прес;
  • Заправляємо майонезом, ретельно розминаємо і перемішуємо;
  • Красиву тарілку оформляємо гілочками кропу або листям салату;
  • Білки наповнюємо приготовленої масою, злегка ущільнюємо, а потім робимо невелику гірку. Викладаємо на блюдо;
  • Закуску зверху змащуємо тонким шаром майонезу, і при бажанні прикрашаємо зеленню.
Цікаве:  Курячий рулет в домашніх умовах замість ковбаси

 

Подаємо в холодному вигляді на святковий стіл. Приємного апетиту!