Швидкий рецепт фаршированих яєць з курячою печінкою
Закуску з ніжною начинкою можна зробити в домашніх умовах. З курячої печінки готують паштет і різні страви, так як вона є корисним і смачним продуктом.
Інгредієнти:
- 7 яєць;
- 100 г майонезу;
- 100 г курячої печінки;
- Чорний мелений перець за смаком;
- Харчова сіль;
- Часник;
- Кріп.
Приготування:
- Яйця акуратно розрізаємо вздовж навпіл. Відокремлюємо білки від жовтків;
- На наступному етапі варену курячу печінку подрібнюємо на тертці і відправляємо в миску з жовтками;
- Підсолюємо, перчимо, додаємо часник, пропущений через прес;
- Заправляємо майонезом, ретельно розминаємо і перемішуємо;
- Красиву тарілку оформляємо гілочками кропу або листям салату;
- Білки наповнюємо приготовленої масою, злегка ущільнюємо, а потім робимо невелику гірку. Викладаємо на блюдо;
- Закуску зверху змащуємо тонким шаром майонезу, і при бажанні прикрашаємо зеленню.
Подаємо в холодному вигляді на святковий стіл. Приємного апетиту!