Салат Мімоза за класичним рецептом з консервою і сиром

Одним з найбільш красивих страв на святковому столі є салат мімоза. Крім того, він виходить настільки смачним і ніжним, що в багатьох сім’ях його готують у звичайні дні.

Для приготування листкової закуски можуть використовуватися різні продукти, але фінішним шаром обов’язково викладаються подрібнені яєчні жовтки і тертий сир при бажанні. Саме, завдяки, жовтої поверхні, дане блюдо отримало назву Мімоза, так як нагадує однойменні квіти. Щоб салат виглядав свіжим на столі, жовтки рекомендується натирати безпосередньо перед подачею страви.

До складу салату входять рибні консерви і варені овочі. Шари промащуються майонезом або сметаною, а от послідовність викладення продуктів на смак не впливає. Також існує і такий варіант – всі інгредієнти перемішуються в мисці і заправляються майонезом.

Цікаве:  Бутерброди з червоною рибою на святковий стіл: прості і смачні рецепти з оформленням

У сьогоднішній статті розглянемо класичний рецепт мімози з консервою і сиром. Але ви можете змінити склад або додати інші продукти.