Вареники з картоплею: покрокові рецепти приготування вдома

Рецепт вареників з квашеною капустою і картоплею

Любите експериментувати на кухні? Тоді скористайтеся наступним способом приготування смачної страви. Воно виходить не тільки ситним, але і корисним.

Інгредієнти:

  • 11 ст. л борошна;
  • 200 мл води;
  • 1 ч. л харчової солі;
  • 5 картоплин;
  • 250 г квашеної капусти.

Приготування:

 

  • У просіяне борошно додаємо сіль, поступово вливаємо воду і вимішуємо тісто. У нас повинна вийти еластична і крута маса;
  • Потім вимішуємо пару хвилин на столі;
  • З відварного картоплі робимо пюре;
  • Квашену капусту злегка віджимаємо і обсмажуємо в невеликій кількості олії протягом 2-3 хвилин;
  • В окремій тарілці змішуємо пюре і капусту;
  • Тісто розділяємо на дві частини. Розгортаємо в пласт товщиною 2 мм;
  • За допомогою чашки вирізаємо кружечки;
  • На кожну заготовку викладаємо по одній ложці начинки і защипуємо краю;
  • Таким чином, формуємо кілька вареників;
  • Закладаємо в каструлю з киплячою підсоленою водою;
  • Коли вареники спливуть, то варимо їх близько 7 хвилин.
Цікаве:  Піца на сковороді за 10 хвилин — 13 покрокових рецептів швидкого приготування

 

Викладаємо на тарілку, а зверху посипаємо обсмаженою цибулею за бажанням. Приємного апетиту!