Рецепт вареників з квашеною капустою і картоплею
Любите експериментувати на кухні? Тоді скористайтеся наступним способом приготування смачної страви. Воно виходить не тільки ситним, але і корисним.
Інгредієнти:
- 11 ст. л борошна;
- 200 мл води;
- 1 ч. л харчової солі;
- 5 картоплин;
- 250 г квашеної капусти.
Приготування:
- У просіяне борошно додаємо сіль, поступово вливаємо воду і вимішуємо тісто. У нас повинна вийти еластична і крута маса;
- Потім вимішуємо пару хвилин на столі;
- З відварного картоплі робимо пюре;
- Квашену капусту злегка віджимаємо і обсмажуємо в невеликій кількості олії протягом 2-3 хвилин;
- В окремій тарілці змішуємо пюре і капусту;
- Тісто розділяємо на дві частини. Розгортаємо в пласт товщиною 2 мм;
- За допомогою чашки вирізаємо кружечки;
- На кожну заготовку викладаємо по одній ложці начинки і защипуємо краю;
- Таким чином, формуємо кілька вареників;
- Закладаємо в каструлю з киплячою підсоленою водою;
- Коли вареники спливуть, то варимо їх близько 7 хвилин.
Викладаємо на тарілку, а зверху посипаємо обсмаженою цибулею за бажанням. Приємного апетиту!