Покроковий рецепт вареників з картоплею і фаршем
Для приготування ситного страви, скористайтеся наступним простим рецептом. Такі вареники особливо сподобаються чоловікам. Тому беріть на замітку даний спосіб приготування.
Інгредієнти:
- 8 картоплин;
- 250 р фаршу;
- 500 г борошна;
- 2 яйця;
- 1 стакан води;
- Сіль і спеції.
Приготування:
- У миску просіваємо борошно, трохи підсолюємо і в середині робимо поглиблення, в яке розбиваємо яйця і вливаємо воду. Перемішуємо вручну до отримання еластичного і м’якого тіста;
- Картопля очищаємо, відварюємо в підсоленій воді, після чого розминаємо в пюре;
- Будь фарш обсмажуємо на сковороді до золотистого кольору;
- В тарілці змішуємо картоплю з фаршем, додаємо за смаком спеції і сіль;
- Тісто розрізаємо на кілька шматків. З них скручуємо ковбаску, яку нарізаємо на порційні шматочки, які розгортаємо в маленькі коржики;
- На заготівлі викладаємо начинку і звертаємо защепляем краю, як вам буде зручніше;
- Вареники закидаємо в каструлю з киплячою водою. Після того, як вони спливуть, варимо на середньому вогні 5-8 хвилин.
Ситне і смачне блюдо готове, можете подавати до столу. Приємного апетиту!