Вареники з картоплею: покрокові рецепти приготування вдома

Покроковий рецепт вареників з картоплею і фаршем

Для приготування ситного страви, скористайтеся наступним простим рецептом. Такі вареники особливо сподобаються чоловікам. Тому беріть на замітку даний спосіб приготування.

Інгредієнти:

  • 8 картоплин;
  • 250 р фаршу;
  • 500 г борошна;
  • 2 яйця;
  • 1 стакан води;
  • Сіль і спеції.

Приготування:

 

  • У миску просіваємо борошно, трохи підсолюємо і в середині робимо поглиблення, в яке розбиваємо яйця і вливаємо воду. Перемішуємо вручну до отримання еластичного і м’якого тіста;
  • Картопля очищаємо, відварюємо в підсоленій воді, після чого розминаємо в пюре;
  • Будь фарш обсмажуємо на сковороді до золотистого кольору;
  • В тарілці змішуємо картоплю з фаршем, додаємо за смаком спеції і сіль;
  • Тісто розрізаємо на кілька шматків. З них скручуємо ковбаску, яку нарізаємо на порційні шматочки, які розгортаємо в маленькі коржики;
  • На заготівлі викладаємо начинку і звертаємо защепляем краю, як вам буде зручніше;
  • Вареники закидаємо в каструлю з киплячою водою. Після того, як вони спливуть, варимо на середньому вогні 5-8 хвилин.
Цікаве:  Тарталетки з начинкою — самі смачні та прості рецепти

 

Ситне і смачне блюдо готове, можете подавати до столу. Приємного апетиту!