Сирна паска без яєць — 8 простих і покрокових рецептів

Сирна паска без яєць і сметани

При підготовці до світлого свята, я пропоную розглянути ще один варіант смачного і ситного десерту. Готується він з доступних і простих продуктів. При цьому не доведеться випікати блюдо, тому знадобиться мінімум часу.

Інгредієнти:

  • 500 г сиру;
  • 250 мл натурального йогурту без добавок;
  • 2 ст. л натурального меду;
  • 100 г кураги та родзинок.

Приготування:

 

  • У миску з сиром додаємо йогурт, і доводимо до однорідного стану за допомогою заглибного блендера;
  • Відправляємо в тарілку натуральний мед, і знову збиваємо;
  • Курагу попередньо замочуємо в окропі, потім подрібнюємо. Родзинки промиваємо й обсушуємо. Після чого додаємо інгредієнти до решти продуктів і розмішуємо. При бажанні можна використовувати горіхи, цукати, сухофрукти;
  • Пасочницу добре промиваємо, збираємо і ставимо на тарілку, в яку буде стікати сироватка;
  • Марлю змочують у воді і вичавлюємо, потім складаємо в два шари і форму застеляємо;
  • Акуратно викладаємо сирну суміш, розрівнюємо поверхню і утрамбовується.
Цікаве:  Пиріжки без тіста, так смачно, що відірватися неможливо

 

Ставимо в холодильник на 12-24 години, потім витягаємо з форми і прикрашаємо на свій розсуд. Приємного апетиту!

Завдяки цій добірці простих рецептів з покроковими етапами приготування, ви зможете підготувати до святкового столу чудовий десерт, який обов’язково всім сподобається.