Сирна паска без яєць — 8 простих і покрокових рецептів

Сирна паска без яєць з вершками

Пропоную вам чудовий рецепт святкової страви. У ньому чудово поєднуються всі компоненти. Щоб десерт не розвалився, краще використовувати жирні вершки.

Інгредієнти:

  • 500 г сиру;
  • 150 г 33% вершків;
  • 100 г фруктового пюре;
  • 100 г цукрового піску;
  • 1 ч. л ванільного екстракту;
  • 150 г желатину;
  • 90 мл води.

Приготування:

 

  • В першу чергу замочуємо желатин холодною водою. Залишаємо на 20 хвилин набухати;
  • Заглибним блендером робимо пюре з фруктів або ягід;
  • В окремій чашці змішуємо сир з вершками, додаємо цукор і ванільний екстракт. Пробиваємо блендером до отримання однорідної суміші;
  • Набряклий желатин розігріваємо в мікрохвильовій печі і стежимо, щоб він не закипів;
  • Міксером збиваємо сирну масу і одночасно вливаємо тонкою цівкою желатин;
  • Спробуйте суміш на смак, і при необхідності додайте ще цукрового піску;
  • Отриману суміш ділимо на дві порції, в одну додаємо фруктове пюре і ретельно перемішуємо;
  • Заливаємо суміш в пасочницу, спочатку білу масу, а потім фруктову. Прибираємо в холодильник на 5-6 годин.
Цікаве:  Піца на сковороді за 10 хвилин — 13 покрокових рецептів швидкого приготування

 

Перед подачею акуратно знімаємо форму, при бажанні прикрашаємо фруктами і листочками м’яти. Приємного апетиту!