Сирна паска без яєць — 8 простих і покрокових рецептів

Сирна паска без яєць: класичний рецепт з родзинками

Ніжний десерт до Великодня можна приготувати досить просто. Варіант простий, тому навіть недосвідчена господиня зможе зробити до свята таке чудове блюдо.

Інгредієнти:

  • 500 г сиру;
  • 1 пакетик ванільного цукру;
  • 10 г желатину;
  • 90 г цукрової пудри;
  • 200 г сметани;
  • 100 г родзинок.

Приготування:

 

  • Желатин висипаємо в миску і заливаємо 3 ст. л води. Залишаємо набухати;
  • Сир перебиваємо в чаші блендера до однорідності, щоб не було грудочок;
  • Родзинки перебираємо і ретельно промиваємо під проточною водою. Потім обсушуємо на паперових рушниках;
  • Набряклий желатин ставимо на водяну баню до повного розчинення. До кипіння не доводимо;
  • Сир перекладаємо в миску, додаємо сметану (30%), ванільний цукор і гарненько перемішуємо;
  • Відправляємо в масу родзинки, цукрову пудру, желатин і розмішуємо;
  • Суху марлю застеляємо в спеціальну форму, яку попередньо потрібно помити;
  • Наповнюємо форму сирною масою і добре утрамбовуємо, щоб малюнок залишився на десерт;
  • Прибираємо в холодильник мінімум на 5 годин.
Цікаве:  Печінковий торт з курячої печінки (8 покрокових рецептів)

 

Красиве і святкове блюдо без сирих яєць готове до подачі на стіл. Приємного апетиту!