Печінковий торт з курячої печінки (8 покрокових рецептів)

Покроковий рецепт торта з курячої печінки без моркви

В домашніх умовах можна зробити дуже смачне блюдо. Якщо ви ніколи його не готували, то коли закуска з’явиться на святковому столі, то стане одним з ваших улюблених. Обов’язково спробуйте скористатися цим варіантом.

Інгредієнти:

  • 500 г курячої печінки;
  • 1 склянка борошна;
  • 1 стакан молока;
  • 5 яєць;
  • 3 головки цибулі;
  • Майонез.

Приготування:

 

  • Печінку ріжемо на невеликі шматочки і пропускаємо через м’ясорубку;
  • В окрему миску розбиваємо три яйця, підсолюємо і збиваємо кухонним віночком;
  • У тарілку з яйцями виливаємо молоко і поступово додаємо борошно. Добре перемішуємо;
  • Тепер перекладаємо тісто печінку і вимішуємо до однорідної суміші;
  • Розігріту сковороду змащуємо маслом і рівномірно розподіляємо тісто. Обсмажуємо млинці з обох сторін. 10 коржів перекладаємо на тарілку і залишаємо остигати;
  • Тим часом на сковороді з соняшниковою олією подрібнену цибулю обсмажуємо до золотистого кольору;
  • На плоске блюдо викладаємо блін, змащуємо майонезом і рівномірно розподіляємо обсмажену цибулю;
  • Наступний млинець просто промазуємо майонезом, а на третій знову викладаємо овочі, тобто начинки додаємо через один корж;
  • Верхній шар змащуємо майонезом. У центр додаємо натерті жовтки, а по краях білки.
Цікаве:  Салати без майонезу на святковий стіл

 

Для оформлення закуски також можете використовувати зелень, яка більше подобається.