Покроковий рецепт торта з курячої печінки без моркви
В домашніх умовах можна зробити дуже смачне блюдо. Якщо ви ніколи його не готували, то коли закуска з’явиться на святковому столі, то стане одним з ваших улюблених. Обов’язково спробуйте скористатися цим варіантом.
Інгредієнти:
- 500 г курячої печінки;
- 1 склянка борошна;
- 1 стакан молока;
- 5 яєць;
- 3 головки цибулі;
- Майонез.
Приготування:
- Печінку ріжемо на невеликі шматочки і пропускаємо через м’ясорубку;
- В окрему миску розбиваємо три яйця, підсолюємо і збиваємо кухонним віночком;
- У тарілку з яйцями виливаємо молоко і поступово додаємо борошно. Добре перемішуємо;
- Тепер перекладаємо тісто печінку і вимішуємо до однорідної суміші;
- Розігріту сковороду змащуємо маслом і рівномірно розподіляємо тісто. Обсмажуємо млинці з обох сторін. 10 коржів перекладаємо на тарілку і залишаємо остигати;
- Тим часом на сковороді з соняшниковою олією подрібнену цибулю обсмажуємо до золотистого кольору;
- На плоске блюдо викладаємо блін, змащуємо майонезом і рівномірно розподіляємо обсмажену цибулю;
- Наступний млинець просто промазуємо майонезом, а на третій знову викладаємо овочі, тобто начинки додаємо через один корж;
- Верхній шар змащуємо майонезом. У центр додаємо натерті жовтки, а по краях білки.
Для оформлення закуски також можете використовувати зелень, яка більше подобається.