Рецепт печінкового торта з курячої печінки без молока з манкою
Пропоную вам ще один варіант приготування смачної закуски в духовці. Процес неймовірно простий, не потребує певного досвіду й спеціальних кулінарних навичок.
Інгредієнти:
- 500 г курячої печінки;
- 2 яйця;
- 1 морквина;
- 1 головка цибулі;
- 100 г грибів;
- 3 ст. л. манної крупи;
- 2 ст. л сметани;
- 2 ст. л соняшникової олії;
- Перець і сіль за вподобанням.
Приготування:
- Печінка добре промиваємо, обсушуємо на паперових рушниках. Потім подрібнюємо будь-яким зручним способом;
- Додаємо яйця, сметану, манку, трохи солі і меленого перцю. Продукти перемішуємо і залишаємо на 20 хвилин, щоб крупа набухла;
- Тим часом на сковороді з маслом обсмажуємо подрібнену ріпчасту цибулю до золотистого кольору;
- Потім викладаємо терту моркву, і готуємо до м’якості. Перекладаємо в тарілку і залишаємо остигати;
- Наступним етапом в сковороді обсмажуємо нарізані гриби, поки не випарується вся рідина;
- Форму для запікання застеляємо пергаментним папером, і заповнюємо 1/3 печінкового тесту;
- Рівномірно розподіляємо обсмажені гриби;
- Додаємо ще 1/3 суміші з печінкою;
- Викладаємо підготовлені овочі;
- Заливаємо залишками тіста;
- Ставимо в духовку на 35 хвилин. Випікаємо при температурі 190 градусів.
Готову страву оформляємо зеленню, помідорами і сиром. Ви можете оригінально прикрасити закуску до святкового столу.