Печінковий торт з курячої печінки (8 покрокових рецептів)

Рецепт печінкового торта з курячої печінки без молока з манкою

Пропоную вам ще один варіант приготування смачної закуски в духовці. Процес неймовірно простий, не потребує певного досвіду й спеціальних кулінарних навичок.

Інгредієнти:

  • 500 г курячої печінки;
  • 2 яйця;
  • 1 морквина;
  • 1 головка цибулі;
  • 100 г грибів;
  • 3 ст. л. манної крупи;
  • 2 ст. л сметани;
  • 2 ст. л соняшникової олії;
  • Перець і сіль за вподобанням.

Приготування:

 

  • Печінка добре промиваємо, обсушуємо на паперових рушниках. Потім подрібнюємо будь-яким зручним способом;
  • Додаємо яйця, сметану, манку, трохи солі і меленого перцю. Продукти перемішуємо і залишаємо на 20 хвилин, щоб крупа набухла;
  • Тим часом на сковороді з маслом обсмажуємо подрібнену ріпчасту цибулю до золотистого кольору;
  • Потім викладаємо терту моркву, і готуємо до м’якості. Перекладаємо в тарілку і залишаємо остигати;
  • Наступним етапом в сковороді обсмажуємо нарізані гриби, поки не випарується вся рідина;
  • Форму для запікання застеляємо пергаментним папером, і заповнюємо 1/3 печінкового тесту;
  • Рівномірно розподіляємо обсмажені гриби;
  • Додаємо ще 1/3 суміші з печінкою;
  • Викладаємо підготовлені овочі;
  • Заливаємо залишками тіста;
  • Ставимо в духовку на 35 хвилин. Випікаємо при температурі 190 градусів.
Цікаве:  Рулети з лаваша з різними начинками на святковий стіл

 

Готову страву оформляємо зеленню, помідорами і сиром. Ви можете оригінально прикрасити закуску до святкового столу.