Печінковий торт з курячої печінки з молоком
Пропоную вашій увазі ще один простий рецепт приготування страви з незабутнім смаком. Така соковита і ароматна закуска ніколи не буде зайвою на святковому столі.
Інгредієнти:
- 500 г курячої печінки;
- 250 мл молока;
- 2 яйця;
- 150 г пшеничного борошна;
- 4 ст. л соняшникової олії;
- Харчова сіль за уподобанням;
- 350 г майонезу;
- 2 головки цибулі;
- 2 моркви;
- Петрушка.
Приготування:
- Печінку подрібнюємо в м’ясорубці або чаші блендера;
- Додаємо до неї сіль, яйця, молоко і рослинне масло. Збиваємо до отримання однорідної маси;
- Переливаємо в окрему миску і поступово всипаємо просіяне борошно. Перемішуємо і відкладаємо в сторону на 15 хвилин;
- Тим часом подрібнюємо цибулю і обсмажуємо його на сковороді з рослинним маслом;
- Моркву натираємо на крупній тертці і додаємо до цибулі, коли він придбає золотистий колір;
- Готуємо овочі протягом 10 хвилин, перекладаємо в тарілку і залишаємо остигати;
- На суху сковороду виливаємо тісто тонким шаром і обсмажуємо з двох сторін;
- Із зазначеної кількості продуктів, у нас повинно вийти приблизно 15 коржів;
- Обсмажені овочі заправляємо майонезом і розмішуємо;
- Перший млинець змащуємо начинкою, зверху викладаємо наступний корж, і таким чином, формуємо закусочний торт;
- Останній шар промазуємо майонезом і посипаємо рубаною петрушкою.
Прибираємо закуску в холодильник, щоб вона добре просочилася. Розрізаємо на порційні шматочки і подаємо до столу. Приємного апетиту!