Печінковий торт з курячої печінки (8 покрокових рецептів)

Печінковий торт з курячої печінки з молоком

Пропоную вашій увазі ще один простий рецепт приготування страви з незабутнім смаком. Така соковита і ароматна закуска ніколи не буде зайвою на святковому столі.

Інгредієнти:

  • 500 г курячої печінки;
  • 250 мл молока;
  • 2 яйця;
  • 150 г пшеничного борошна;
  • 4 ст. л соняшникової олії;
  • Харчова сіль за уподобанням;
  • 350 г майонезу;
  • 2 головки цибулі;
  • 2 моркви;
  • Петрушка.

Приготування:

 

  • Печінку подрібнюємо в м’ясорубці або чаші блендера;
  • Додаємо до неї сіль, яйця, молоко і рослинне масло. Збиваємо до отримання однорідної маси;
  • Переливаємо в окрему миску і поступово всипаємо просіяне борошно. Перемішуємо і відкладаємо в сторону на 15 хвилин;
  • Тим часом подрібнюємо цибулю і обсмажуємо його на сковороді з рослинним маслом;
  • Моркву натираємо на крупній тертці і додаємо до цибулі, коли він придбає золотистий колір;
  • Готуємо овочі протягом 10 хвилин, перекладаємо в тарілку і залишаємо остигати;
  • На суху сковороду виливаємо тісто тонким шаром і обсмажуємо з двох сторін;
  • Із зазначеної кількості продуктів, у нас повинно вийти приблизно 15 коржів;
  • Обсмажені овочі заправляємо майонезом і розмішуємо;
  • Перший млинець змащуємо начинкою, зверху викладаємо наступний корж, і таким чином, формуємо закусочний торт;
  • Останній шар промазуємо майонезом і посипаємо рубаною петрушкою.
Цікаве:  Пшоняна каша на молоці: покрокові рецепти каші в домашніх умовах

 

Прибираємо закуску в холодильник, щоб вона добре просочилася. Розрізаємо на порційні шматочки і подаємо до столу. Приємного апетиту!