Печінковий торт з курячої печінки (8 покрокових рецептів)

Приготування печінкового торта в мультиварці

Сучасне кухонне устаткування дозволяє заощадити час на приготуванні різних страв. Так в мультиварці можна зробити смачну закуску, яка сподобається всім гостям і близьким людям.

Інгредієнти:

  • 700 г курячої печінки;
  • 300 г моркви;
  • 300 г цибулі;
  • 300 г помідор;
  • 150 г майонезу;
  • 130 г манки;
  • 150 мл молока;
  • Мелений перець і сіль.

Приготування:

 

  • Печінку промиваємо, видаляємо плівку і прожилки. Ріжемо на шматочки, подрібнюємо блендером або в м’ясорубці;
  • Додаємо трохи перцю і солі, манну крупу і молоко. Продукти перемішуємо до однорідності і прибираємо на 30 хвилин у холодильник;
  • Тим часом подрібнюємо цибулю, томати нарізаємо на середні шматочки, а моркву натираємо на крупній тертці;
  • Чашу мультиварки повністю заповнюємо рослинним маслом;
  • Виставляємо режим «Смаження», вибираємо «Овочі» і натискаємо на кнопку «Старт»;
  • Коли чаша нагріється, то відправляємо в неї підготовлені овочі. Приблизно через 10 хвилин злегка підсолюємо, розмішуємо і готуємо ще пару хвилин. Перекладаємо в тарілку і залишаємо остигати;
  • Чашу мультиварки змащуємо маслом, дно і стінки посипаємо манкою або панірувальними сухарями;
  • Виливаємо половину тіста;
  • Наступним шаром додаємо половину овочів;
  • Змащуємо тонким шаром майонезу;
  • Повторюємо шари ще раз;
  • Закриваємо кришку. Встановлюємо режим «Випічка» або «Мультиповар» на 125 градусів. Час – 1 година;
  • Коли техніка просигналить, то залишаємо торт в мультиварці на 15-20 хвилин без підігріву.
Цікаве:  Заварні млинці — покрокові рецепти млинців з дірочками на окропі

 

Витягаємо закуску, змащуємо майонезом. Прикрашаємо помідорами і зеленню, або на свій розсуд. Приємного апетиту!