Приготування печінкового торта в мультиварці
Сучасне кухонне устаткування дозволяє заощадити час на приготуванні різних страв. Так в мультиварці можна зробити смачну закуску, яка сподобається всім гостям і близьким людям.
Інгредієнти:
- 700 г курячої печінки;
- 300 г моркви;
- 300 г цибулі;
- 300 г помідор;
- 150 г майонезу;
- 130 г манки;
- 150 мл молока;
- Мелений перець і сіль.
Приготування:
- Печінку промиваємо, видаляємо плівку і прожилки. Ріжемо на шматочки, подрібнюємо блендером або в м’ясорубці;
- Додаємо трохи перцю і солі, манну крупу і молоко. Продукти перемішуємо до однорідності і прибираємо на 30 хвилин у холодильник;
- Тим часом подрібнюємо цибулю, томати нарізаємо на середні шматочки, а моркву натираємо на крупній тертці;
- Чашу мультиварки повністю заповнюємо рослинним маслом;
- Виставляємо режим «Смаження», вибираємо «Овочі» і натискаємо на кнопку «Старт»;
- Коли чаша нагріється, то відправляємо в неї підготовлені овочі. Приблизно через 10 хвилин злегка підсолюємо, розмішуємо і готуємо ще пару хвилин. Перекладаємо в тарілку і залишаємо остигати;
- Чашу мультиварки змащуємо маслом, дно і стінки посипаємо манкою або панірувальними сухарями;
- Виливаємо половину тіста;
- Наступним шаром додаємо половину овочів;
- Змащуємо тонким шаром майонезу;
- Повторюємо шари ще раз;
- Закриваємо кришку. Встановлюємо режим «Випічка» або «Мультиповар» на 125 градусів. Час – 1 година;
- Коли техніка просигналить, то залишаємо торт в мультиварці на 15-20 хвилин без підігріву.
Витягаємо закуску, змащуємо майонезом. Прикрашаємо помідорами і зеленню, або на свій розсуд. Приємного апетиту!