Крабові палички, фаршировані різними начинками з недорогих продуктів

Крабові палички, фаршировані в клярі з сиром і часником

Пропоную вам скористатися незвичайним рецептом приготування смачної закуски. Її готують як у звичайні дні для перекусу, так і для святкового столу.

Інгредієнти:

  • Крабові палички;
  • 50 г сиру;
  • 2 зубчики часнику;
  • Майонез;
  • 1 яйце;
  • 1 ст. л. з гіркою борошна.

Приготування:

 

  • Для приготування начинки в миску відправляємо натертий сир і часник. Змішуємо з майонезом;
  • В окрему тарілку розбиваємо яйце, додаємо борошно і перемішуємо;
  • Включаємо плиту і у сковороді розігріваємо рослинне масло;
  • Тим часом розгортаємо крабові палички, і на внутрішню частину наносимо начинку, після чого акуратно загортаємо;
  • Закуску макаємо в кляр і викладаємо на сковороду;
  • Обсмажуємо з усіх боків.
Цікаве:  Манна каша на молоці без грудочок

 

В якості начинки можете використовувати і інші продукти. Тому експериментуйте, якщо є час.