Крабові палички, фаршировані в клярі з сиром і часником
Пропоную вам скористатися незвичайним рецептом приготування смачної закуски. Її готують як у звичайні дні для перекусу, так і для святкового столу.
Інгредієнти:
- Крабові палички;
- 50 г сиру;
- 2 зубчики часнику;
- Майонез;
- 1 яйце;
- 1 ст. л. з гіркою борошна.
Приготування:
- Для приготування начинки в миску відправляємо натертий сир і часник. Змішуємо з майонезом;
- В окрему тарілку розбиваємо яйце, додаємо борошно і перемішуємо;
- Включаємо плиту і у сковороді розігріваємо рослинне масло;
- Тим часом розгортаємо крабові палички, і на внутрішню частину наносимо начинку, після чого акуратно загортаємо;
- Закуску макаємо в кляр і викладаємо на сковороду;
- Обсмажуємо з усіх боків.
В якості начинки можете використовувати і інші продукти. Тому експериментуйте, якщо є час.