Крабові палички, фаршировані різними начинками з недорогих продуктів

Дуже смачний рецепт крабових паличок, фаршировані печінкою тріски

Ще один чудовий варіант закуски для святкового столу і звичайного дня. Це швидкий рецепт на швидку руку, тому може виручити, коли несподівано прийшли гості.

Інгредієнти:

  • 1 упаковка крабових паличок;
  • 1 банку печінки тріски;
  • 3 яйця;
  • Сіль і перець за смаком.

Приготування:

 

  • Печінка з невеликою кількістю масла перекладаємо в миску і розминаємо за допомогою вилки;
  • Додаємо терті варені яйця і перемішуємо;
  • Палички відправляємо в каструлю з теплою водою на кілька хвилин. Після цього вони легко розгортаються;
  • З внутрішньої сторони викладаємо начинку і акуратно скручуємо.

 

Подаємо в тарілку з листям салату. Печінка можете замінити будь-якими консервами, які вам найбільше подобаються.

Цікаве:  Млинці з сиром: найсмачніші рецепти фаршированих млинців