Дуже смачний рецепт крабових паличок, фаршировані печінкою тріски
Ще один чудовий варіант закуски для святкового столу і звичайного дня. Це швидкий рецепт на швидку руку, тому може виручити, коли несподівано прийшли гості.
Інгредієнти:
- 1 упаковка крабових паличок;
- 1 банку печінки тріски;
- 3 яйця;
- Сіль і перець за смаком.
Приготування:
- Печінка з невеликою кількістю масла перекладаємо в миску і розминаємо за допомогою вилки;
- Додаємо терті варені яйця і перемішуємо;
- Палички відправляємо в каструлю з теплою водою на кілька хвилин. Після цього вони легко розгортаються;
- З внутрішньої сторони викладаємо начинку і акуратно скручуємо.
Подаємо в тарілку з листям салату. Печінка можете замінити будь-якими консервами, які вам найбільше подобаються.