Крабові палички, фаршировані різними начинками з недорогих продуктів

Простий рецепт фаршированих крабових паличок з плавленим сиром і огірком

Пропоную вам ще один цікавий варіант закуски. Для приготування нам знадобляться недорогі і доступні продукти, які перед святом є в кожному холодильнику.

Інгредієнти:

  • 10 крабових паличок;
  • 2 плавлених сирка;
  • 1 огірок;
  • 2 зубчики часнику;
  • 2 яєчних білка;
  • 2 ст. л майонезу.

Приготування:

 

  • Заздалегідь варимо яйця круто, а сирки прибираємо в морозилку на кілька хвилин;
  • У мисці змішуємо терті білки, сир, а також часник, пропущений через спеціальний прес;
  • Заправляємо майонезом і перемішуємо;
  • Огірок очищаємо від шкірки і нарізаємо на тонкі брусочки;
  • Розгортаємо розморожені крабові палички, рівномірно розподіляємо начинку, а зверху викладаємо огірки;
  • Акуратно загортаємо і прибираємо в морозильну камеру на 30 хвилин;
  • Після чого нарізаємо на невеликі шматочки.
Цікаве:  Сирна паска без яєць — 8 простих і покрокових рецептів

 

Закуска готова, і її відразу можна подавати до столу. Приємного апетиту!

У збірці зібрані найпопулярніші рецепти. Але ви можете використовувати в якості начинки фарш, обсмажені гриби з цибулею, ікру мойви та інші інгредієнти.