Простий рецепт фаршированих крабових паличок з плавленим сиром і огірком
Пропоную вам ще один цікавий варіант закуски. Для приготування нам знадобляться недорогі і доступні продукти, які перед святом є в кожному холодильнику.
Інгредієнти:
- 10 крабових паличок;
- 2 плавлених сирка;
- 1 огірок;
- 2 зубчики часнику;
- 2 яєчних білка;
- 2 ст. л майонезу.
Приготування:
- Заздалегідь варимо яйця круто, а сирки прибираємо в морозилку на кілька хвилин;
- У мисці змішуємо терті білки, сир, а також часник, пропущений через спеціальний прес;
- Заправляємо майонезом і перемішуємо;
- Огірок очищаємо від шкірки і нарізаємо на тонкі брусочки;
- Розгортаємо розморожені крабові палички, рівномірно розподіляємо начинку, а зверху викладаємо огірки;
- Акуратно загортаємо і прибираємо в морозильну камеру на 30 хвилин;
- Після чого нарізаємо на невеликі шматочки.
Закуска готова, і її відразу можна подавати до столу. Приємного апетиту!
У збірці зібрані найпопулярніші рецепти. Але ви можете використовувати в якості начинки фарш, обсмажені гриби з цибулею, ікру мойви та інші інгредієнти.