Крабові палички, фаршировані різними начинками з недорогих продуктів

Покроковий рецепт фаршированих крабових паличок зі шпротами, яйцем і сиром

Холодна закуска швидкого приготування не залишиться без уваги. А готується вона з продуктів, які ми купуємо на будь-які свята. Беріть на замітку простий рецепт.

Інгредієнти:

  • 500 г крабових паличок;
  • 1 банка шпротів;
  • 4 яйця;
  • 2 ст. л плавленого сиру;
  • 1 зубчик часнику;
  • 2 ст. л майонезу;
  • Зелень.

Приготування:

 

  • Щоб палички добре розвивалися, вони повинні бути якісними і повністю розмороженими;
  • Для приготування начинки в мисці змішуємо терті яйця, рубаний кріп, плавлений сир, майонез і часник, пропущений через прес;
  • Внутрішню частину крабових паличок змащуємо приготованою масою;
  • З одного краю викладаємо дві рибки, щоб хвостики стирчали з двох сторін;
  • Звертаємо в рулет і розрізаємо на дві половинки.
Цікаве:  Фунчоза з куркою — 4 рецепти з покроковим приготуванням

 

На тарілку викладаємо листя салату і розподіляємо закуску. Аналогічним способом можна зробити роли. Для цього просто не додаємо шпроти, а рулети розрізаємо на невеликі шматочки.