Покроковий рецепт фаршированих крабових паличок зі шпротами, яйцем і сиром
Холодна закуска швидкого приготування не залишиться без уваги. А готується вона з продуктів, які ми купуємо на будь-які свята. Беріть на замітку простий рецепт.
Інгредієнти:
- 500 г крабових паличок;
- 1 банка шпротів;
- 4 яйця;
- 2 ст. л плавленого сиру;
- 1 зубчик часнику;
- 2 ст. л майонезу;
- Зелень.
Приготування:
- Щоб палички добре розвивалися, вони повинні бути якісними і повністю розмороженими;
- Для приготування начинки в мисці змішуємо терті яйця, рубаний кріп, плавлений сир, майонез і часник, пропущений через прес;
- Внутрішню частину крабових паличок змащуємо приготованою масою;
- З одного краю викладаємо дві рибки, щоб хвостики стирчали з двох сторін;
- Звертаємо в рулет і розрізаємо на дві половинки.
На тарілку викладаємо листя салату і розподіляємо закуску. Аналогічним способом можна зробити роли. Для цього просто не додаємо шпроти, а рулети розрізаємо на невеликі шматочки.