Фаршировані печериці в духовці: 8 покрокових рецептів приготування смачних грибів

Простий і смачний рецепт фаршированих печериць на свято

Гриби з начинкою є відмінним варіантом закуску для святкового столу. Вони виходять ароматними і поживними, тому гості залишаться задоволеними, і ще будуть просити добавки.

Інгредієнти:

  • 1 філе курки;
  • Печериці;
  • 100 г сиру;
  • 3 зубчики часнику;
  • 1 головка цибулі;
  • 100 мл вершків;
  • Перець і сіль за смаком;
  • Кріп.

Приготування:

 

  • Для цієї страви краще всього підходять великі печериці. Витягаємо ніжки й нарізаємо на невеликі шматочки, вони знадобляться для приготування начинки;
  • Капелюшки очищаємо;
  • Подрібнюємо цибулю і зубчики часнику. Потім обсмажуємо до золотистого кольору;
  • Додаємо в сковороду нарізані ніжки, солимо, перчимо і готуємо до рум’яного кольору печериць;
  • Викладаємо шматочки курячого філе і обсмажуємо до напівготовності. Перекладаємо в тарілку і залишаємо остигати;
  • Коли продукти охолонуть, то додаємо до них вершки, рубаний кріп, сир, натертий на дрібній тертці. Все добре перемішуємо;
  • Капелюшки розкладаємо у формі для запікання, трохи підсолюємо і начиняємо, приготованою масою;
  • Випікаємо при температурі 180 градусів протягом 30-40 хвилин.
Цікаве:  Цибульні кільця в клярі: 14 покрокових рецептів приготування в домашніх умовах

 

Таку закуску краще всього подавати на святковий стіл в гарячому вигляді. Вона обов’язково порадує вас своїм смаком. Приємного апетиту!