Як приготувати фаршировані печериці з помідорами з сиром
Закуска з грибами, запечена в духовці є відмінним варіантом для сімейної вечері або свята. Приготування дуже просте, тому будь-яка господиня впорається з цим завданням.
Інгредієнти:
- 20 шт грибів;
- 100 г сиру твердих сортів;
- 20 помідорів черрі;
- 50 г вершкового масла;
- 1 морква;
- 1 головка цибулі.
Приготування:
- Печериці ретельно промиваємо холодною водою. Витягаємо ніжки, які нарізаємо на дрібні кубики;
- Подрібнюємо цибулю;
- Моркву натираємо на дрібній тертці;
- У розігріту сковороду наливаємо олію;
- Відправляємо в неї ніжки, цибулю і моркву. Солимо, перчимо і за бажанням додаємо грибну приправу. Все добре перемішуємо;
- Потім викладаємо шматок вершкового масла, і коли він розтопиться, вимикаємо плиту;
- Капелюшки грибів розкладаємо по листу і підсолюємо;
- Щільно фаршируємо начинкою;
- Зверху злегка поглиблюємо помідор черрі і посипаємо тертим сиром;
- Випікаємо 30 хвилин в духовці, яку заздалегідь розігріваємо до 180 градусів.
Виходить красива і ароматна закуска. Приємного апетиту!