Фаршировані печериці в духовці: 8 покрокових рецептів приготування смачних грибів

Як приготувати фаршировані печериці з помідорами з сиром

Закуска з грибами, запечена в духовці є відмінним варіантом для сімейної вечері або свята. Приготування дуже просте, тому будь-яка господиня впорається з цим завданням.

Інгредієнти:

  • 20 шт грибів;
  • 100 г сиру твердих сортів;
  • 20 помідорів черрі;
  • 50 г вершкового масла;
  • 1 морква;
  • 1 головка цибулі.

Приготування:

 

  • Печериці ретельно промиваємо холодною водою. Витягаємо ніжки, які нарізаємо на дрібні кубики;
  • Подрібнюємо цибулю;
  • Моркву натираємо на дрібній тертці;
  • У розігріту сковороду наливаємо олію;
  • Відправляємо в неї ніжки, цибулю і моркву. Солимо, перчимо і за бажанням додаємо грибну приправу. Все добре перемішуємо;
  • Потім викладаємо шматок вершкового масла, і коли він розтопиться, вимикаємо плиту;
  • Капелюшки грибів розкладаємо по листу і підсолюємо;
  • Щільно фаршируємо начинкою;
  • Зверху злегка поглиблюємо помідор черрі і посипаємо тертим сиром;
  • Випікаємо 30 хвилин в духовці, яку заздалегідь розігріваємо до 180 градусів.
Цікаве:  Млинці з сиром: найсмачніші рецепти фаршированих млинців

 

Виходить красива і ароматна закуска. Приємного апетиту!