Фаршировані печериці в духовці: 8 покрокових рецептів приготування смачних грибів

Фаршировані гриби (печериці) в духовці з сиром і шинкою

Пропоную вам перевірений рецепт чудової закуски. Як і в інших випадках, вона виходить неймовірно смачною. Таке блюдо подобається практично всім людям, тому вас можуть просити добавки.

Інгредієнти:

  • 400 г печериць;
  • 100 г сиру твердих сортів;
  • 100 г шинки;
  • 1 головка цибулі;
  • ½ Шт болгарського перцю;
  • Кінза;
  • Мелений перець;
  • Сіль;
  • Соняшникова олія.

Приготування:

 

  • Гриби обов’язково промиваємо і відокремлюємо ніжки;
  • У розігріту сковороду наливаємо невелику кількість рослинної олії подрібнену цибулю і обсмажуємо до золотавої скоринки;
  • Потім додаємо нарізані ніжки печериць шматочки солодкого перцю і подрібнену шинку. Солимо і перчимо за смаком;
  • Продукти добре перемішуємо і готуємо протягом 5 хвилин;
  • В кінці додаємо подрібнену кінзу;
  • Форму для запікання змащуємо маслом і викладаємо в неї капелюшки;
  • Гриби фаршируємо начинкою, зверху посипаємо тертим сиром і злегка його утрамбовуємо;
  • Ставимо на 20 хвилин у духовку, яку заздалегідь розігріваємо до 200 градусів.
Цікаве:  Рулети з лаваша з різними начинками на святковий стіл

 

Інгредієнти начинки відмінно поєднуються з грибами, тому закуска має незабутній смак.