Фаршировані гриби (печериці) в духовці з сиром і шинкою
Пропоную вам перевірений рецепт чудової закуски. Як і в інших випадках, вона виходить неймовірно смачною. Таке блюдо подобається практично всім людям, тому вас можуть просити добавки.
Інгредієнти:
- 400 г печериць;
- 100 г сиру твердих сортів;
- 100 г шинки;
- 1 головка цибулі;
- ½ Шт болгарського перцю;
- Кінза;
- Мелений перець;
- Сіль;
- Соняшникова олія.
Приготування:
- Гриби обов’язково промиваємо і відокремлюємо ніжки;
- У розігріту сковороду наливаємо невелику кількість рослинної олії подрібнену цибулю і обсмажуємо до золотавої скоринки;
- Потім додаємо нарізані ніжки печериць шматочки солодкого перцю і подрібнену шинку. Солимо і перчимо за смаком;
- Продукти добре перемішуємо і готуємо протягом 5 хвилин;
- В кінці додаємо подрібнену кінзу;
- Форму для запікання змащуємо маслом і викладаємо в неї капелюшки;
- Гриби фаршируємо начинкою, зверху посипаємо тертим сиром і злегка його утрамбовуємо;
- Ставимо на 20 хвилин у духовку, яку заздалегідь розігріваємо до 200 градусів.
Інгредієнти начинки відмінно поєднуються з грибами, тому закуска має незабутній смак.