Печериці фаршировані м’ясом
За наступним рецептом будемо готувати ситну закуску з грибів з начинкою, яка особливо сподобається чоловікам. Для цього знадобиться всього кілька хвилин вільного часу.
Інгредієнти:
- 500 г грибів;
- 200 г відвареного м’яса;
- 1 головка цибулі;
- 2 ст. л сметани;
- 2 ст. л рослинного масла;
- Зелень;
- Мелений чорний перець;
- Харчова сіль.
Приготування:
- Печериці промиваємо під проточною водою і очищаємо. Акуратно вирізаємо ніжки і дрібно нарізаємо;
- Подрібнюємо цибулю і відварне м’ясо. Можете використовувати свинину, курку або замінити шинкою або ковбасою;
- У розігріту сковороду з соняшниковою олією відправляємо всі нарізані інгредієнти і готуємо протягом 10 хвилин;
- Солимо, перчимо і заправляємо сметаною. Все гарненько розмішуємо і через 5 хвилин перекладаємо в тарілку, щоб начинка охолола;
- Остиглу масу змішати з рубаною зеленню за бажанням;
- Капелюшки викладаємо на форму для випікання і фаршируємо начинкою;
- Відправляємо в духовку, розігріту до 180 градусів, на 15-20 хвилин.
Цей рецепт може стати одним з ваших улюблених. Тому спробуйте їм скористатися найближчим часом.