Фаршировані печериці в духовці: 8 покрокових рецептів приготування смачних грибів

Печериці фаршировані м’ясом

За наступним рецептом будемо готувати ситну закуску з грибів з начинкою, яка особливо сподобається чоловікам. Для цього знадобиться всього кілька хвилин вільного часу.

Інгредієнти:

  • 500 г грибів;
  • 200 г відвареного м’яса;
  • 1 головка цибулі;
  • 2 ст. л сметани;
  • 2 ст. л рослинного масла;
  • Зелень;
  • Мелений чорний перець;
  • Харчова сіль.

Приготування:

 

  • Печериці промиваємо під проточною водою і очищаємо. Акуратно вирізаємо ніжки і дрібно нарізаємо;
  • Подрібнюємо цибулю і відварне м’ясо. Можете використовувати свинину, курку або замінити шинкою або ковбасою;
  • У розігріту сковороду з соняшниковою олією відправляємо всі нарізані інгредієнти і готуємо протягом 10 хвилин;
  • Солимо, перчимо і заправляємо сметаною. Все гарненько розмішуємо і через 5 хвилин перекладаємо в тарілку, щоб начинка охолола;
  • Остиглу масу змішати з рубаною зеленню за бажанням;
  • Капелюшки викладаємо на форму для випікання і фаршируємо начинкою;
  • Відправляємо в духовку, розігріту до 180 градусів, на 15-20 хвилин.
Цікаве:  Печінковий торт з курячої печінки (8 покрокових рецептів)

 

Цей рецепт може стати одним з ваших улюблених. Тому спробуйте їм скористатися найближчим часом.