Жульєн в тарталетках з грибами, куркою і вершками в духовці
Така закуска є справжньою знахідкою до свята. Вона змітається зі столу за пару хвилин. Спробуйте урізноманітнити новорічне меню таким смачним блюдом.
Інгредієнти:
- 500 г курячого філе;
- 500 г печериць;
- 200 мл вершків;
- 100 г сиру;
- Спеції;
- Тарталетки.
Приготування:
- Відварене філе нарізаємо на шматочки невеликого розміру. Відправляємо в сковороду з розігрітим рослинним маслом і злегка обсмажуємо;
- Тим часом гриби очищаємо і промиваємо, потім ріжемо на дрібні кубики;
- Печериці перекладаємо до курки. Коли випарується вся волога, готуємо ще пару хвилин;
- Приправу для жульєна заливаємо вершками і перемішуємо;
- Приготовану суміш виливаємо в миску і готуємо ще 5 хвилин, потім знімаємо з плити;
- Кошики наповнюємо жульєном, посипаємо тертим сиром;
- Викладаємо на деко і ставимо в духовку (180 градусів) на 10-15 хвилин.
Страву прикрашаємо зеленню за бажанням. Приємного апетиту!
Тарталетки з різними начинками прикрасять святковий стіл і порадують ваших гостей, близьких людей. Перевагою такої закуски є те, що вона готується дуже швидко і виходить смачною.