Тарталетки з начинкою — самі смачні та прості рецепти

Жульєн в тарталетках з грибами, куркою і вершками в духовці

Така закуска є справжньою знахідкою до свята. Вона змітається зі столу за пару хвилин. Спробуйте урізноманітнити новорічне меню таким смачним блюдом.

Інгредієнти:

  • 500 г курячого філе;
  • 500 г печериць;
  • 200 мл вершків;
  • 100 г сиру;
  • Спеції;
  • Тарталетки.

Приготування:

 

  • Відварене філе нарізаємо на шматочки невеликого розміру. Відправляємо в сковороду з розігрітим рослинним маслом і злегка обсмажуємо;
  • Тим часом гриби очищаємо і промиваємо, потім ріжемо на дрібні кубики;
  • Печериці перекладаємо до курки. Коли випарується вся волога, готуємо ще пару хвилин;
  • Приправу для жульєна заливаємо вершками і перемішуємо;
  • Приготовану суміш виливаємо в миску і готуємо ще 5 хвилин, потім знімаємо з плити;
  • Кошики наповнюємо жульєном, посипаємо тертим сиром;
  • Викладаємо на деко і ставимо в духовку (180 градусів) на 10-15 хвилин.
Цікаве:  Курячі сердечка — 7 покрокових рецептів приготування в домашніх умовах

 

Страву прикрашаємо зеленню за бажанням. Приємного апетиту!

Тарталетки з різними начинками прикрасять святковий стіл і порадують ваших гостей, близьких людей. Перевагою такої закуски є те, що вона готується дуже швидко і виходить смачною.