Як приготувати рулет з лаваша з крабовими паличками і плавленим сиром
З крабових паличок готують найрізноманітніші холодні закуски до свята і у звичайні дні. Пропоную зробити їх цього продукту смачний рулет простого приготування.
Інгредієнти:
- 3 шт вірменського лаваша;
- 1 упаковка крабових паличок;
- 200 г плавленого сиру;
- 4 яйця;
- Кріп;
- Майонез;
- Сіль.
Приготування:
- Перший лист змащуємо тонким шаром майонезу, посипаємо тертими крабовими паличками;
- Накриваємо другим лавашем, який змащуємо плавленим сиром, посипаємо подрібненим кропом;
- Третій лист посипаємо тертими яйцями, які заздалегідь відварюємо круто. Цей шар трохи підсолюємо при необхідності;
- Скручуємо в щільний рулет;
- Обертаємо харчовою плівкою і прибираємо в холодильник, мінімум на 4 години.
Ніжна і апетитна закуска готова, залишається тільки нарізати її на порційні шматки.